ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα σε ΝΔ και Καμμένο

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα σε ΝΔ και Καμμένο

Σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, εξαπολύει την Πέμπτη (10/08/2017) η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου των ΑΝΕΛ στον ΣΚΑΪ.

«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική. Εκτός από την ακόρεστη δίψα του για εξουσία. Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι, μαζί με τον κ. Βούτση, παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να κάθονται στις καρέκλες τους», σημειώνει η ΝΔ.

Καταλήγει δε η αξιωματική αντιπολίτευση: «Του συνιστούμε να ασχοληθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες - ενόψει της συζήτησης στη Βουλή - με την απολογία που πρέπει να ετοιμάσει για τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών».

Απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ, ο Πάνος Καμμένος είπε: «Ο κ. Μητσοτάκης κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία πλέον αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών».

Η ΝΔ ανταπάντησε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας με νέο σύντομο σχόλιο, αναφέροντας: «Ο κ. Καμμένος κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια».

Σχετικές ειδήσεις