ΝΔ για ΟΑΣΘ: Ακριβό το εισιτήριο του κυβερνητικού λαϊκισμού

ΝΔ για ΟΑΣΘ: Ακριβό το εισιτήριο του κυβερνητικού λαϊκισμού

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το ζήτημα των Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στη θέση του προέδρου.

Η Νέα Δημοκρατία καταλογίζει στο Μαξίμου ακροβατισμούς στο θέμα του ΟΑΣΘ, υπογραμμίζοντας πως το εισιτήριο του κυβερνητικού λαϊκισμού είναι ακριβό.

«Η τοποθέτηση του κ. Παππά ως Προέδρου του ΟΑΣΘ αποτελεί, δυστυχώς, τη μία όψη του νομίσματος», αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής,

«Η επιλογή αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από νομικούς ακροβατισμούς της Κυβέρνησης στο θέμα του ΟΑΣΘ, καθώς και σε πρωτόγνωρες για τα ευρωπαϊκά δεδομένα πρακτικές, με κορυφαία αυτή της κρατικοποίησης του Οργανισμού», πρόσθεσε ο κ. Καραμανλής.

Συμπλήρωσε επίσης ότι «η κυβέρνηση, εγκλωβισμένη στις ιδεοληψίες της, προβαίνει για άλλη μια φορά σε ενέργειες που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια όχι μόνο στην ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης, αλλά και μακροπρόθεσμα στην επιβάρυνση του Έλληνα φορολογούμενου».

«Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: Το εισιτήριο του κυβερνητικού λαϊκισμού είναι ακριβό. Το πλήρωσε το επιβατικό κοινό της Αθήνας και ήρθε, δυστυχώς, η ώρα να το πληρώσει και αυτό της Θεσσαλονίκης», κατέληξε ο κ. Καραμανλής.