ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ.Πάγκαλος: Μου αφαίρεσαν τίτλο που δεν ήξερα ότι είχα

Θ.Πάγκαλος: Μου αφαίρεσαν τίτλο που δεν ήξερα ότι είχα
Ειρωνική, απαξιωτική και με περίεργους συνειρμούς ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης...

Ειρωνική, απαξιωτική και με περίεργους συνειρμούς ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στην απόφαση του ΔΣΑ να του αφαιρέσει τον τίτλο του επιτίμου δικηγόρου με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του περί των αμοιβών τους.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, ερωτηθείς για την απόφαση, θυμήθηκε ότι είναι η δεύτερη φορά που διαγράφεται, καθώς επί δικτατορίας του αφαιρέθηκε η ελληνική ιθαγένεια και τότε, όπως είπε, ο Δικηγορικός Σύλλογος έσπευσε να τον διαγράψει.

Μάλιστα χαρακτήρισε κωμωδία την συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς όπως είπε ο κ. Πάγκαλος, δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Πρόεδρος του ΔΣΑ, που του αφαίρεσε τον τίτλο, τον οποίο επίσης δεν ήξερε ότι κατείχε.

Συνεχίζοντας, σε ειρωνικό ύφος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξέφρασε την «ελπίδα» να μην του κόψουν και τη δικηγορική σύνταξη την οποία λαμβάνει….. αν κι έπαψε να δικηγορεί από το 1981, τασσόμενος, όπως είπε, υπέρ του ασυμβίβαστου με την πολιτική!

«Η ΝΔ υποκινεί τις κινητοποιήσεις των ταξιτζήδων»

Επίθεση στη ΝΔ, την οποία κατηγόρησε ότι υποκινεί τις κινητοποιήσεις των ταξιτζήδων, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ο κ.Πάγκαλος, με αφορμή τις απεργίες των ιδιοκτητών ταξί σε συνδυασμό με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα ΜΜΜ δήλωσε πως οι ταξιτζήδες είναι εργοδότες κι όχι μεροκαματιάρηδες, όπως οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, και κατά συνέπεια δεν νοείται να απεργούν, καταλογίζοντάς τους πολιτικό κίνητρο.

Σύμφωνα με τον κ.Πάγκαλο, οι ιδιοκτήτες ταξί επιθυμούν χάος για πολιτικούς σκοπούς, ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ, ότι βάζει τους συνδικαλιστές της –όπως είπε - να υπονομεύουν ένα νόμο που η ίδια ψήφισε.

Θα με συλλάβει ο Βενιζέλος

«Αν δεν πληρώσω θα με συλλάβει ο Βενιζέλος» με αυτή τη φράση απάντησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος στην ερώτηση αν θα πληρώσει το νέο χαράτσι μέσω ΔΕΗ.

Ο Θ. Πάγκαλος αποκάλυψε ότι δεν έχει να πληρώσει το ποσό που απαιτείται για το νέο φόρο και θα αναγκαστεί να πουλήσει –εν μέσω κρίσης -μέρος από την ακίνητη περιουσία του, την οποία όπως διευκρίνισε κληρονόμησε και δεν αγόρασε.