ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετωπική Μαρκόπουλου-Τόλκα

Μετωπική Μαρκόπουλου-Τόλκα
Για έκδοση ανακοίνωσης με διαγραμμένες παρεμβάσεις...

Σφοδρή επίθεση στον αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπο, Άγγελο Τόλκα, εξαπέλυσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος.

«Θεωρούν τα υπουργεία τσιφλίκι τους και το αποδεικνύουν έμπρακτα. Κάνουν, ταυτόχρονα, την προπαγάνδα μέσο πολιτικής, διαγράφοντας κάθε αντίθετη άποψη», αναφέρει το "γαλάζιο" στέλεχος, με αφορμή συνύπαρξη των δύο πολιτικών σε τηλεοπτική εκπομπή και το πεντασέλιδο κείμενο, που στη συνέχεια εξέδωσε ο κ. Τόλκας, στο οποίο, όπως παρατηρεί ο κ. Μαρκόπουλος, καταγράφονταν τα όσα είπε, αλλά με διαγραμμένες τις δικές του παρεμβάσεις και με αποτέλεσμα, να δημιουργούνται αμφιβολίες για όσα ανέφερε.

«Αυτό δεν είναι δικαίωμά του. Είναι αυθαιρεσία που συνιστά κατάφορη παραβίαση κάθε κανόνα δεοντολογίας. Είναι γραπτή απόδειξη της «αγάπης» που έχει η κυβέρνηση στην προπαγάνδα. Προφανώς, ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αρέσκεται στους μονολόγους και τη διαγραφή κάθε διαφορετικής άποψης. Δεν μπορεί, ωστόσο, να λησμονεί ότι τη συνδρομή του Υπουργείου του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων την πληρώνει ο ελληνικός λαός και όχι ο ίδιος ή το κόμμα του», καταγγέλλει το "γαλάζιο" στέλεχος, υπενθυμίζοντας πως οφείλει να διασφαλίζει την πλήρη ενημέρωση των πολιτών, αλλά και των ξένων Μέσων που παρακολουθούν το ΑΠΕ.

«Σε κάθε περίπτωση, οι πρακτικές τους αυτές αποδεικνύουν ότι, για το ΠΑΣΟΚ, η ουσιαστική παραποίηση αποτελεί όπλο πολιτικής. Φοβούνται την άλλη άποψη και την “κόβουν”. Τρομοκρατούν τους πολίτες, ενώ είναι οι ίδιοι τρομοκρατημένοι», καταλήγει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.