ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα για την καρέκλα: Οι ΑΝ.ΕΛ του Πάνου Καμμένου ψηφίζουν «ΝΑΙ» στην αλλαγή φύλου!!!

Όλα για την καρέκλα: Οι ΑΝ.ΕΛ του Πάνου Καμμένου ψηφίζουν «ΝΑΙ» στην αλλαγή φύλου!!!

Για άλλη μια φορά το κόμμα του Πάνου Καμμένου που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται τους θεσμούς, τις αξίες και τα ιδανικά της Θρησκείας και της Οικογένειας, κάνει επική κωλοτούμπα και τα ψηφίζει όλα, γαντζωμένο στην εξουσία!

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ... ΧΑΛΙΜΑΣ ΟΙ «ΚΟΡΩΝΕΣ» ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Με μια λακωνική ανακοίνωση και χωρίς παραπάνω αναλύσεις ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος των ΑΝ.ΕΛ. ανακοίνωσε στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ότι το κόμμα του υπερψηφίζει το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου - Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού".

Ο κ. Καμμένος και οι ομοϊδεάτες του, αφού υφάρπαξαν την ψήφο των Ελλήνων με τσιτάτα υπέρ της οικογένειας, τώρα ψηφίζουν την αλλαγή φύλου!!!

Οπως επισήμανε ο κ. Παπαχριστόπουλος προσωπικά είναι "κατά" της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ενώ ως δικλείδα ασφαλείας για το υπό συζήτηση σχέδιο νόμου έβαλε να μην μπορεί κάποιος νομικά να αλλάζει το φύλο του πάνω από μία φορά. ΝΔ και ΔΗΣΥ επανέλαβαν τη θέση τους ότι θα υπερψηφίσουν μόνο υπό την προϋπόθεση να υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία , δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ενώ το Ποτάμι τάχθηκε υπέρ. Κατά τάχθηκαν Ένωση Κεντρώων, ΚΚΕ και ΧΑ.

Ενδεικτική είναι η δήλωση που έκανε η Σοφία Βούλτεψη για τον κ. Καμμένο: «Ο Καμμένος θα αλλάξει και το... φύλο προκειμένου να μείνει στην εξουσία!».

Είναι προφανές ότι η απόφαση αυτή των ΑΝ.ΕΛ. ερμηνεύεται ως «αντάλλαγμα» για τη στήριξη Τσίπρα σε Καμμένο στη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής σε βάρος του υπ. Εθνικής Άμυνας.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ρoή Ειδήσεων