Κικίλιας: Η κυβέρνηση «μολύνει» τη χώρα

Κικίλιας: Η κυβέρνηση «μολύνει» τη χώρα

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπολύει ο Βασίλης Κικίλιας, κατηγορώντας την για πολιτικό τυχοδιωκτισμό και κοινωνική αναλγησία.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτηρίζει αστειότητες τα περί έντιμης συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ. Σε συνέντευξή του στην «Ελευθερία του Τύπου» ο εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει πως η κυβέρνηση με τις πολιτικές της μολύνει τη χώρα και πως οι Έλληνες πληρώνουν βαρύ τίμημα. «Επώδυνα μέτρα φτωχοποίησης των πολιτών στο εσωτερικό, απαξίωση της χώρας στο εξωτερικό, διάλυση της μεσαίας τάξης, υπερφορολόγηση και αποεπένδυση μαζί με τη πλήρη αποσάθρωση της εργασίας, δημιουργούν ένα ζοφερό τοπίο. Χωρίς να υπάρχει σχέδιο, όραμα και προοπτική. Μετά από όλα αυτά, αποτελεί ύβρις να πανηγυρίζει ο κ. Τσίπρας για αλλαγή σελίδας. Η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση, προϋποθέτει την έξοδο των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα», τονίζει ο κ. Κικίλιας προσθέτοντας πως τα περί «έντιμης συνεργασίας» ούτε ως αστείο δε μπορούν να ακούγονται.

«Επικρατεί ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός και η κοινωνική αναλγησία. Δεν υπάρχει κοινό πρόγραμμα, δεν υπάρχει ιδεολογία. Υπάρχει μόνο η αμοραλιστική συνομωσία της καρέκλας. Και μέσα σε όλα αυτά βλέπουμε έναν πρωθυπουργό αδύναμο, ανήμπορο να αντιδράσει στις εσωτερικές ισορροπίες μιας κυβέρνησης αλληλοεκβιαζόμενων» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος και πάλι στην ανάγκη πολιτικής αλλαγής ο εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει πως με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οικονομία οδηγείται σε τέλμα και η κοινωνία σε απόγνωση. Κατηγορώντας μάλιστα τους κκ. Τσίπρα και Καμμένο πως υφάρπαξαν τη ψήφο των Ελλήνων με ψέματα. «Οι Έλληνες πολίτες περιμένουν, και όποτε και να γίνουν εκλογές, θα τους δώσουν ηχηρή απάντηση. Δυστυχώς για τη χώρα, θα αφήσουν πίσω φόρους, μνημόνια, κουτσουρεμένες συντάξεις και κυρίως, την τσακισμένη γενιά των 360 ευρώ. Είναι πατριωτικό καθήκον, που διαπερνά οριζόντια την ελληνική κοινωνία, να επέλθει πολιτική αλλαγή, και η χώρα με σταθερά βήματα να βγει επιτέλους από την κρίση. Η Νέα Δημοκρατία με προτάσεις, θέσεις, και αρχές θα σηματοδοτήσει την αλλαγή αυτή» τονίζει.

Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων