ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυρ. Μητσοτάκης για το «λεφτά υπάρχουν» της Ν.Δ.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης για το «λεφτά υπάρχουν» της Ν.Δ.
Εξέφρασε την ανησυχία του για την πολυφωνία εντός Ν.Δ. για το θέμα της εφεδρείας...

Την ανησυχία του να προσλάβει η πολυφωνία εντός Ν.Δ. για το θέμα της εφεδρείας, διαστάσεις γαλάζιου «λεφτά υπάρχουν», εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στο Βήμα fm, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «επικοινωνιακές αστοχίες» και ζήτησε από την αξιωματική αντιπολίτευση «να είναι πιο προσεκτική στον πολιτικό της λόγο».

«Δεν πρέπει να μπούμε στον πειρασμό να λέμε ότι υπάρχουν εύκολες λύσεις» είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. επισημαίνοντας ότι «δεν πρέπει να τάζουμε στην κάθε συντεχνία αυτά που θέλει να ακούσει», αναφερόμενος στις φωνές όσων υποστηρίζουν πως οι απολυμένοι του δημοσίου θα μπορέσουν να μπουν στο πρόγραμμα της εφεδρείας της ΝΔ και τόνισε ότι «μέσα στην ΝΔ υπάρχουν φωνές που κάνουν λόγο για εύκολες λύσεις».

Αναφορικά με το θέμα των προνομίων που έχουν οι βουλευτές, τόνισε ότι πρώτοι οι πολιτικοί θα πρέπει να δώσουν το καλό παράδειγμα, επισημαίνοντας πως «αυτός που μπαίνει στην πολιτική για να βελτιώσει το βιοτικό του επίπεδο, μάλλον δεν τα έχει σκεφτεί καλά τα πράγματα».