ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο λογαριασμός του Καμμένου στο Λονδίνο έγινε θέμα στους Times

Ο λογαριασμός του Καμμένου στο Λονδίνο έγινε θέμα στους Times

«Σκάνδαλο το οποίο απειλεί να ρίξει την ελληνική κυβέρνηση», τιτλοφορείται άρθρο το οποίο δημοσιεύουν οι Times του Λονδίνου σήμερα, Τετάρτη (04/10/2017), σχολιάζοντας τη διήμερη παραμονή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο της βρετανικής πρωτεύουσας, τον προηγούμενο μήνα.

«Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ», ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

«Ο Πάνος Καμμένος διέμεινε στο ξενοδοχέιο Mandarin Oriental στην περιοχή του Νάιτσπμπριτζ, όπου τα δωμάτια κοστίζουν περίπου 600 στερλίνες (σ.σ. περίπου 677 ευρώ) τη βραδιά. Μαζί με τη σύζυγό του, ο κ. Καμμένος κατάφερε να δημιουργήσει λογαριασμό ύψους 2.642 στερλινών (σ.σ. περίπου 2.979 ευρώ) το διάστημα μεταξύ 13 και 15 Σεπτεμβρίου», γράφει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Ανθή Καρασάββα, στο σχετικό άρθρο της στη βρετανική εφημερίδα.

TIMES KAMMENOS

Σύμφωνα, πάντα, με τους Times «ο λογαριασμός, ο οποίος συμπεριελάμβανε στοιχηματισμούς ποσών σε ρουλέτα και ζάρια, δημοσιοποιήθηκε στην Ελλάδα, έπειτα από τη δήλωση του κ. Καμμένου την περασμένη εβδομάδα ότι πλήρωσε από την τσέπη του τα έξοδα αυτά».

Αξιοσημείωτη είναι η αναφορά της εφημερίδας στην πολυτέλεια του ξενοδοχείου: «Η Βασίλισσα είχε φιλοξενήσει επικεφαλής κρατών και άλλους αξιωματούχους στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο τη νύχτα πριν από το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον το 2011. Μια βραδιά στη σουίτα του Νάιτσμπριτζ κοστίζει συνολικά 2.580 στερλίνες (σ.σ. 2.908 ευρώ)».

Καταλήγει δε το δημοσίευμα: «Η διαμονή του κ. Καμμένου προκάλεσε θεσμική κρίση στην Ελλάδα. Ο ίδιος δέχθηκε πιέσεις να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, επειδή εσκεμμένα παραπλάνησε βουλευτές και φορολογούμενους. Η Ελλάδα έχει παραλύσει από υπέρογκα χρέη για πάνω από μία δεκαετία. Τα μέτρα σκληρής λιτότητας που επέβαλε η Ευρώπη έχουν αφήσει τους απλούς πολίτες να δίνουν αγώνα, για να τα φέρουν βόλτα».

Σχετικές ειδήσεις