ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το αστείο Μητσοτάκη για την γραβάτα του Μπουτάρη - «Δήμαρχε δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση»

Το αστείο Μητσοτάκη για την γραβάτα του Μπουτάρη -  «Δήμαρχε δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση»

Στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» έφτασε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία στην 2η Σύνοδο της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Summit 2017), που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας.

Κατά την είσοδο στο Βελλίδειο ο κ. Μητσοτάκης είχε θερμό εναγκαλισμό και μια σύντομη συζήτηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, με τον οποία διατηρούν πού καλές σχέσεις.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ, έμεινε έκπληκτος από τις ενδυματολογικές επιλογές του κ. Μπουτάρη λέγοντας του με χιούμορ «δήμαρχε δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση» αναφερόμενος στη γραβάτα του.

Σύμφωνα με το thestival.gr, σε ερώτηση δημοσιογράφου για την γραβάτα ο κ. Μπουτάρης είπε χαρακτηριστικά «θα φοράω γραβάτα γιατί είμαι αστός και τονίζει την αστική μου υπόσταση».

Εκτός από τον κ. Μπουτάρη τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχτηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" δίνουν το "παρών" μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο πρόεδρος της ΔΕΘ - Helexpo, Τάσος Τζήκας, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ο τομεάρχης Οικονομικών τηε ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, οι βουλευτές της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, Σάββας Αναστασιάδης, Κωστα Γκιουλέκας, επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας καθώς και στελέχη της ΝΔ.

Σχετικές ειδήσεις