ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστοφιλοπούλου: Ολιγωρήσαμε και καθυστερήσαμε

Χριστοφιλοπούλου: Ολιγωρήσαμε και καθυστερήσαμε
Αιχμές για την οικονομική πολιτική που ασκείται...

Αιχμές για την οικονομική πολιτική που ασκείται από την κυβέρνηση, αλλά και για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανισμών άφησε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ έχουν εξοργιστεί και αυτό, είναι απολύτως φυσιολογικό», σημείωσε η κ. Χριστοφιλοπούλου μιλώντας στο realfm.

«Ολιγωρήσαμε και καθυστερήσαμε και σήμερα φτάσαμε εδώ στο επώδυνο μέτρο της εφεδρείας που εφαρμόζεται στην ηπιότερη μορφή του» τόνισε.

Η υφυπουργός Παιδείας, υπογράμμισε ότι αυτό που προέχει είναι η σωτηρία της χώρας πάντως, μιλώντας παράλληλα για «κακοφωνία της Ευρώπης» και «σκληρότητα των αγορών». Απηύθυνε επίσης νέα πρόσκληση στις πολιτικές δυνάμεις για συστράτευση απέναντι στην κρίση.

Σε ό,τι αφορά την εφεδρεία στο υπουργείο Παιδείας, τόνισε ότι υπάρχουν οργανισμοί που μπαίνουν σε αυτό το καθεστώς, για τους εκπαιδευτικούς, ωστόσο, δεν άνοιξε τα χαρτιά της, αν και τόνισε ότι υπάρχουν δυνατότητες αξιοποίησής του μέσω της αναδιοργάνωσης και των συγχωνεύσεων των σχολείων.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου ζήτησε και πάλι συγγνώμη για το θέμα των βιβλίων και δήλωσε αισιόδοξη ότι η κατάσταση θα εξομαλυνθεί μέσα στον Οκτώβριο.