ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Εάν δεν εκλεγώ θα συνεργαστώ με τον νέο αρχηγό

Θεοδωράκης: Εάν δεν εκλεγώ θα συνεργαστώ με τον νέο αρχηγό

Το παρών ακόμα και στην περίπτωση που δεν εκλεγεί θα δώσει ο Σταύρος Θεοδωράκης, σύμφωνα με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό το πρωί του Σαββάτου (4/11).

«Θα συνεργαστώ και θα ακούω τι θα λέει ο νέος αρχηγός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος για την αρχηγία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και επικεφαλής του Ποταμιού.

«O καινούργιος αρχηγός θα καθοδηγεί τις δύο Kοινοβουλευτικές Oμάδες. Σε κάθε νομοσχέδιο θα μιλάμε ως ένα σώμα με δύο φωνές. Η πρόσθεση των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων δεν αυξάνει τα δικαιώματά τους αλλά τα μειώνει. Είναι μόνο ένα δώρο στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», πρόσθεσε.

Παράλληλα πρότεινε ακόμη ο νέος φορέας να μην διαθέτει κομματικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια και στα συνδικάτα, ενώ επέκρινε τους συνυποψηφίους του για απουσία τοποθετήσεων σε κομβικά ζητήματα για την πολιτική φυσιογνωμία του νέου κόμματος.

«Τα νέα κόμματα πρέπει να έχουν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, ο οποίος να έχει "κόφτη" στο τέλος του χρόνου, ενώ τα χρέη τους να τα εγγυώνται οι ηγέτες τους με την προσωπική τους περιουσία», κατέληξε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σχετικές ειδήσεις