Κεντροαριστερά - Γεννηματά: Στείλτε το μήνυμα σε ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ότι η νέα αλλαγή ξεκίνησε

Κεντροαριστερά - Γεννηματά: Στείλτε το μήνυμα σε ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ότι η νέα αλλαγή ξεκίνησε

Τους πολίτες, να κάνουν την υπόθεση της Κεντροαριστεράς δική τους υπόθεση, κάλεσε το βράδυ του Σαββάτου (04/11/2017) σε ομιλία της στο Επιμελητήριο Χανίων η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Φώφη Γεννηματά.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η κυρία Γεννηματά επεσήμανε ότι και από την Κρήτη το ηχηρό μήνυμα που βγαίνει είναι ότι η δημοκρατική παράταξη γίνεται και πάλι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι αυτό που χρειάζεται σήμερα ο τόπος είναι μια νέα ισχυρή πολιτική δύναμη. «Ο στόχος μας είναι η προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου», επεσήμανε χαρακτηριστικά ενώ ακόμα ανέφερε: «Δεν πρόκειται να γίνουμε ένα άμορφο κόμμα του μεσαίου χώρου, με αντάλλαγμα κάποιες καρέκλες της εξουσίας. Εμείς δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός. Ούτε της ΝΔ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ. Ας το πάρουν επιτέλους απόφαση».

Παράλληλα, από τα Χανιά έστειλε το μήνυμα ότι η επομένη εκλογική αναμέτρηση θα είναι αναμέτρηση για τρεις.

Η ίδια στην ομιλία της κατηγόρησε την κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι μονιμοποίησε τα μνημόνια και μίλησε για τα προβλήματα, που όπως είπε, αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.

Ακόμα υποστήριξε ότι ο προϋπολογισμός του 2018 δεν βγαίνει, ενώ ζήτησε το κοινωνικό μέρισμα που θα δοθεί από την κυβέρνηση, να δοθεί για επιδότηση της εργασίας νέων ανέργων στον ιδιωτικό τομέα.

Η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε ακόμη στο σχέδιο «Ελλάδα» που όπως τόνισε είναι μία εναλλακτική ολοκληρωμένη πρόταση με προοδευτικό πρόσημο.

«Αυτό το προοδευτικό σχέδιο, εγγυάται την ανάπτυξη, τις δουλειές, την κοινωνική συνοχή», είπε, λέγοντας ότι η χώρα χρειάζεται σήμερα αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Από τα Χανιά η κυρία Γεννηματά ζήτησε τη στήριξη των πολιτών, «ψήφο εμπιστοσύνης, μια καθαρή εντολή» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη συμμετοχής στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής της κεντροαριστεράς.

«Στείλτε το μήνυμα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η νέα αλλαγή ξεκίνησε και ξεκίνησε δυναμικά. Κάντε την υπόθεση της συμμετοχής δική σας υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Γεννηματά.

Με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για την Κεντροαριστερά