Πλημμύρες Αττική: Είδη πρώτης ανάγκης μοίρασε η ΝΔ στους πλημμυροπαθείς

Πλημμύρες Αττική: Είδη πρώτης ανάγκης μοίρασε η ΝΔ στους πλημμυροπαθείς

Πλημμύρες | Νέα Δημοκρατία: Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για βοήθεια στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, έγινε τη Δευτέρα (20/11/2017) η πρώτη παράδοση αγαθών πρώτης ανάγκης από εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, Στάθη Ραγκούση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, παραδόθηκαν 20 τόνοι εμφιαλωμένο νερό, τρία φορτία με τρόφιμα, στερεά και υγρά μακράς διάρκειας, ρούχα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.

Η προσπάθεια ξεκίνησε το Σάββατο (18/11/2017). Η συλλογή γίνεται σε 21 γραφεία Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Αττική και θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Σε συνέχεια αυτής της πρωτοβουλίας, η Νέα Δημοκρατία διοργανώνει συναυλία την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού «Μίκης Θεοδωράκης» και καλεί τους πολίτες αντί εισιτηρίου να προσφέρουν αγαθά πρώτης ανάγκης.

Στη διανομή συμμετείχαν και οι αναπληρωτές Εκπρόσωποι Τύπου: Σοφία Ζαχαράκη, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Νίκος Ρωμανός και Σπύρος Σταυρίδης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Μαρία Συρεγγέλα και ο Γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων Γιώργος Σταμάτης.

Τις δράσεις συντονίζουν οι Γραμματείες: Γυναικείων Θεμάτων, Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων, Οργανωτικού, Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων, Σχέσεων Κοινωνίας - Κόμματος.

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για τις πλημμύρες στη δυτική Αττική