ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Ποιος βουλευτής ανοίγει απευθείας δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες

Βουλή: Ποιος βουλευτής ανοίγει απευθείας δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες

Η έξυπνη ιδέα που δίνει λύση στο… πρόβλημα να ψάχνεις να βρεις τον βουλευτή

«Η πολιτική στα χέρια του πολίτη…», λέει ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης... και το έκανε πράξη.

Μέχρι σήμερα οι πολίτες με δυσκολία έρχονταν σε επαφή με τους πολιτικούς, είτε γιατί οι ίδιοι… επιφυλάσσονταν για τους δικούς τους λόγους, είτε γιατί το επιβαρυμένο πρόγραμμά τους δεν τους επέτρεπε κατ’ ιδίαν συζητήσεις.

Αυτό όμως έρχεται να αλλάξει με τη βοήθεια της τεχνολογίας την οποία αξιοποιεί ο κ. Σαρακιώτης, για να έρχεται σε άμεση επαφή με τον κάθε πολίτη χωριστά.

Στην ιστοσελίδα του (https://sarakiotis.gr/υποβολή-προτάσεων/) δημιουργήθηκε μια ειδική φόρμα αλληλεπίδρασης με τους κατοίκους της Φθιώτιδας, αλλά και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου, ώστε από την ασφάλεια και την ησυχία του σπιτιού του, από τον υπολογιστή του ή το κινητό του τηλέφωνο, να μιλήσει στον Βουλευτή, να του στείλει τις προτάσεις και τις ιδέες του ή να του μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, είτε προσωπικό είναι αυτό, είτε γενικότερο στην περιοχή του!

sarakiotis

«Ξεκίνησε η εποχή, που οι κάτοικοι του τόπου μας παύουν να είναι μόνο ψηφοφόροι και που οι ιδέες και τα προβλήματά τους λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψη από τους εκπροσώπους τους...», σημειώνει για την πρωτοβουλία αυτή ο κ. Σαρακιώτης υποστηρίζοντας την επιθυμία του να μιλήσει με τους πολίτες για κάθε τι, μικρό ή μεγάλο απασχολεί τους ίδιους ή τον τόπο τους.

Η… μπάλα λοιπόν στα χέρια των πολιτών ώστε να αξιοποιήσουν την επικοινωνία με τον βουλευτή καταθέτοντας ιδέες και προβληματισμούς.

Ας ελπίσουμε ότι την ιδέα του κ. Σαρακιώτη θα ενστερνιστούν και άλλοι συνάδελφοί του ώστε οι πολίτες να έχουν πιο ενεργό ρόλο στα κοινά και επίσης να αισθάνονται ότι οι βουλευτές είναι πάντα δίπλα τους και όχι μόνο τις προεκλογικές περιόδους.

Σχετικές ειδήσεις