ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος για Μαρέβα: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κυρία Μητσοτάκη»

Τζανακόπουλος για Μαρέβα: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κυρία Μητσοτάκη»

Φουντώνει η κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ με αφορμή τις ερωτήσεις των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, αν η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη γνώριζε το Τζον Σφακιανάκη το όνομα του οποίου αναμείχθηκε στην ιστορία της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία - Ο κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά τις εξώδικες διαμαρτυρίες της κυρίας Μητσοτάκη απάντησε ότι «η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ πρέπει να μάθει να δέχεται κριτική και ερωτήσεις».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για τα εξώδικα της κυρίας Μητσοτάκη και απάντησε:

«Εαν η κυρία Μητσοτάκη θεωρεί ότι η πολιτική συζήτηση πρέπει να γίνεται μέσω εξωδίκων, τόσο εγώ, όσο και ο κ. Παππάς την καλωσορίζουμε» και συμπλήρωσε:

«Αυτό όμως είναι ένδειξη αδυναμίας. Η κυρία Μητσοτάκη πρέπει να καταλάβει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και σύζυγος του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρέπει να μάθει να δέχεται ερωτήσεις και κριτική».

Ο κ. Τζανακόπουλος επανέλαβε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνείται να απαντήσει σε δεκάδες ερωτήματα που αφορούν τον ίδιο και το πόθεν έσχες του, για θέματα που αφορούν τη σύζυγό του, τις offshore, την υπόθεση με το δάνειο του Κήρυκα Χανίων, αλλά και για τις σχέσεις του Λευτέρη Αυγενάκη με υπόδικους.

Κατέληξε, δανειζόμενος μια φράση που χρησιμοποίησε στην εξώδικο διαμαρτυρίας της η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, λέγοντας: «Κυρία Μητσοτάκη, δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Σχετικές ειδήσεις