ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμφανίστηκε ο φερόμενος «μεσάζων» Βασίλης Παπαδόπουλος – Τι αποκάλυψε

Εμφανίστηκε ο φερόμενος «μεσάζων» Βασίλης Παπαδόπουλος – Τι αποκάλυψε

Τηλεφώνησε σε δημοσιογράφο και ισχυρίστηκε πως είναι ο Β. Παπαδόπουλος που εμπλέκεται στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στα «Παραπολιτικά» τηλεφώνησε το πρωί της Πέμπτης ένας άνδρας ισχυριζόμενος πως είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο φερόμενος ως ενδιάμεσος στην υπόθεση πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Την παρέμβαση στην εκπομπή την έκανε ο ίδιος, τηλεφωνώντας στο σταθμό και ζητώντας να μιλήσει με τον κ. Τράγκα. Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε δύσπιστος για την ταυτότητα του συνομιλητή του, ρωτώντας συνεχώς αν όντως είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος.

Επαναλαμβάνοντας συνεχώς την φράση «θα αντέξετε το βάρος της αλήθειας;» ο Βασίλης Παπαδόπουλος άρχισε να… αποκαλύπτει. «Σας ακούω χρόνια. Μ’ αρέσουν κατά καιρούς οι απόψεις σας. Είστε μια φωνή της αλήθειας» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος δίνοντας παράλληλα την έγκρισή του, στο να μεταδοθεί η συνέντευξή του στον αέρα του ραδιοφώνου.

«Δεν έχει σημασία αν έχεις δίκαιο, πρέπει να βρεις κι αυτόν που θα στο δώσει το δίκαιο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Παπαδόπουλος και υποσχέθηκε και ένα αποκαλυπτικό email που θα στείλει στον δημοσιογράφο, ενώ κατέληξε: «Σημασία έχει όμως, να μην αφήσουμε τους ψεύτες να προετοιμαστούν».

Ακούγοντας την λέξη «μεσάζοντας» ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε: «Ούτε σταρ είμαι, ούτε μεσάζων. Το καθεστώς μας επιτρέπει στους ανθρώπους να πουλάνε και να αγοράζουν».

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε αναφορές στις αιτιάσεις του Πάνου Καμμένου στον πατέρα του, Ηλία Παπαδόπουλο, αλλά και τις σχέσεις του με τον κ. Γρυλλάκη τις οποίες και επιβεβαίωσε δηλώνοντας ότι ήταν μαζί. Ωστόσο έκανε και περαιτέρω αποκαλύψεις όταν θυμήθηκε την αγορά του πρώτου του αυτοκινήτου: «Το 1978 κατέβηκα στην Αθήνα με τον Ηλία Καμμένο και πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο».

«Εγώ δεν επιλέχθηκα τυχαία να κάνω μια εργασία, επιλέχθηκα γιατί είμαι επιχειρηματίας και για να εξυπηρετήσω κάποιον πελάτη». Ο κ. Παπαδόπουλος τέλος, δεν έκρυψε και την διάθεσή του να κάνει και προσωπικές εξομολογήσεις μιλώντας για την οικογένειά του: Είμαι οικογενειάρχης, έχω τρία παιδιά, και μια γυναίκα την οποία λατρεύω».

Σχετικές ειδήσεις