ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Κεγκέρογλου: Δεν μπαίνει σε παζάρια η εντολή των πολιτών

Βασίλης Κεγκέρογλου: Δεν μπαίνει σε παζάρια η εντολή των πολιτών

Ο γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, απαντά μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις αιτιάσεις για το όνομα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ του νέου προοδευτικού φορέα, τονίζοντας ότι «η εντολή από 212.000 πολίτες, που κάποιοι την ξεχνούν, είναι επιτέλους να ζυμώσουμε και όχι να κοσκινίζουμε δέκα και βάλε, μέρες».

Επισημαίνει ότι η εκλογή της κ. Γεννηματά «δε μπορεί να μπαίνει σε παζάρια οποιουδήποτε τύπου» ενώ υποστηρίζει ότι μόλις συγκροτηθούν τα συλλογικά όργανα, αυτά θα αποφασίζουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

«Το πολιτικό μας σχέδιο για αλλαγή Κυβέρνησης και πολιτικής, στοχεύει στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την αποτροπή της δεξιάς παλινόρθωσης, με την ανάδειξη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, σε πρωταγωνιστικό ρόλο», υπογραμμίζει ο κ. Κεγκέρογλου.

Για την υπόθεση της πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, υπογραμμίζει ότι χάρη στη δυναμική παρέμβαση της ΔΗΣΥ, απετράπη η εμπλοκή της χώρας στη μαύρη αγορά πολεμικού υλικού, κατηγορώντας παράλληλα τη κυβέρνηση ότι επιχείρησε να παίξει σε "διπλό ταμπλό".

«Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος είναι υποχρεωμένοι να μας πουν ποιος θα έβαζε στην τσέπη τα 150 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση των 200.000 επιπλέον βλημάτων στη μαύρη αγορά», αναφέρει.

Σχετικές ειδήσεις