ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Πόσο ξεφτίλες είστε; Το πρωί δεν κρατιόμουν να ψηφίσω για την απεργία»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Πόσο ξεφτίλες είστε; Το πρωί δεν κρατιόμουν να ψηφίσω για την απεργία»

Πυρά κατά της κυβέρνησης για πλειστηριασμούς, καθεστώς απεργιών και την πώληση μονάδων της ΔΕΗ επεφύλασσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για τη χρήση του συστήματος δορυφόρων HELLAS SAT.

«Πόσο ξεφτίλες είστε; Όπως το λέω! Φέρνετε νομοσχέδιο 50+1 για τις απεργίες; Αν έλεγα στη Βουλή, σε σένα Νίκο Παππά, πριν από 3 χρόνια, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα στέλνει τα ΜΑΤ στα ειρηνοδικεία, να δέρνει τους πρώην συντρόφους της, να τους ψεκάζει με χημικά για να μπορούν να γίνουν οι πλειστηριασμοί, θα με πίστευε κανείς;» ανέφερε o κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Εγώ, το πρωί ξύπνησα με μεγάλη χαρά. Ερχόμουνα και δεν κρατιόμουνα να ψηφίσω την τροπολογία. Έκανα λάθος όμως που γράφτηκα στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ, γιατί ήθελα το 50 συν 1 για τις απεργίες. Δεν ήξερα ότι έκανα λάθος. Αν ήθελα να καταργηθούν οι απεργίες στην Ελλάδα έπρεπε να γραφτώ στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «ανθρωπάκια και ξεφτίλες τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πάνε στις περιοχές που πουλιούνται οι μονάδες της ΔΕΗ και ενώ είναι πρώτοι στις διαδηλώσεις, μετά τα ψηφίζουν όλα στη Βουλή». Αναφέρθηκε επίσης και στις τηλεοπτικές άδειες, λέγοντας ότι αν δεν προβλεφθεί προληπτικός έλεγχος πόθεν έσχες και αν δεν αποτιμηθεί εις χρήμα μια λειτουργούσα τηλεοπτική επιχείρηση, τότε δεν μπορεί να γίνει διαγωνισμός επί ίσοις όροις, αλλά διαγωνισμός για «λαγούς με βοσκοτόπια».

Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων