ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Διαμαντοπούλου: «Χρειάζεται μια κοινά συμφωνημένη εθνική γραμμή»

Α. Διαμαντοπούλου: «Χρειάζεται μια κοινά συμφωνημένη εθνική γραμμή»
Κάλεσμα στο σύνολο των πολικών δυνάμεων και προσωπικοτήτων να εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια ώστε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου...

Κάλεσμα στο σύνολο των πολικών δυνάμεων και προσωπικοτήτων να εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια ώστε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου να πάει στη Σύνοδο Κορυφής με μία κοινά συμφωνημένη εθνική γραμμή, έκανε με συνέντευξη της, η Άννα Διαμαντοπούλου.

Η υπουργός Παιδείας Δία βίου Μάθησης και θρησκευμάτων μιλώντας στην εφημερίδα «Κεφάλαιο» που κυκλοφορεί σήμερα, τόνισε πως οι τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία επιβάλουν «πολιτικές έκτακτης ανάγκης»

Παράλληλα, η κ. Διαμαντοπούλου εξέφρασε την αντίθεση της στην διενέργεια πρόωρων εκλογών, ενώ για τις αποκρατικοποιήσεις εκτιμά ότι «ο χρόνος που χάνεται είναι χρήμα που χάνεται» καθώς «εάν περιμένουμε τη σωστή στιγμή, αυτή είναι βέβαιο ότι δεν θα έλθει ποτέ».

Σε ότι έχει να κάνει με την επανέναρξη της συζήτησης για ιδιωτικά ή μη κρατικά Πανεπιστήμια εν όψει νέου Συντάγματος, επεσήμανε ότι «πρέπει πρώτα να συζητήσουμε το 'ανοικτά ή κλειστά πανεπιστήμια'» και «να έχουμε δημιουργήσει το σύγχρονο ΑΕΙ μέχρι τη Συνταγματική αναθεώρηση».