ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Μιχελάκης: Ποιος δουλεύει ποιόν για τις συμβάσεις

Γ. Μιχελάκης: Ποιος δουλεύει ποιόν για τις συμβάσεις

«Μπορεί, επιτέλους, η κυβέρνηση να μας πει ποιος δουλεύει ποιόν;», διερωτάται ο Γιάννης Μιχελάκης, τονίζοντας πως ο επικεφαλής της τρόικας εκ μέρους της Ε.Ε. κ. Ματίας Μορς, σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή» υποστηρίζει ότι η Τρόικα δεν ζήτησε την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, την ώρα που άλλα έλεγαν, έως προχθές, οι κ.κ. Μόσιαλος και Τόλκας και άλλα οι κ.κ Κουτρουμάνης και Κουτσούκος.

Λαθεμένη πολιτική και στις καταλήψεις

«Οι εργαζόμενοι υφίστανται περικοπές μισθών και φορολογικές επιδρομές που δεν μπορούν να αντέξουν. Αποτέλεσμα μιας αδιέξοδης και λανθασμένης πολιτικής της κυβέρνησης. Μια πολιτική την οποία καταγγέλλουμε, συνεχώς, εδώ και δύο χρόνια. Αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, την απόγνωση, το θυμό και την οργή της κοινωνίας», η τοποθέτηση Μιχελάκη, που ξεκαθαρίζει παράλληλα πως οι καταλήψεις υπηρεσιών και δημόσιων κτιρίων δεν είναι λύση και δεν μας βρίσκει σύμφωνη την αξιωματική αντιπολίτευση.

Για αποφυλάκιση κατηγορούμενων στον «Επαναστατικό Αγώνα»

Άμεσα εντολή πλήρους διερεύνησης των λόγων που οδήγησαν στην αποφυλάκιση των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», λόγω παρέλευσης του ανώτατου ορίου προσωρινής κράτησης, ζητά η Συγγρού να δώσει ο κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, τονίζοντας πως αντί να προβαίνει σε πρόωρες δημόσιες εξαγγελίες για μεταβολές στη Δικαιοσύνη, που προκαλούν αναστάτωση στο δικηγορικό κόσμο της χώρας, θα ήταν καλύτερο να παραγγείλει έρευνα για τα αίτια και τις τυχόν παραλείψεις που οδήγησαν στην αποφυλάκιση των κατηγορουμένων.