ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοτζιάς: Έχουμε το κριτήριο να κάνουμε την Ελλάδα καλύτερη σε έναν καλύτερο κόσμο

Κοτζιάς: Έχουμε το κριτήριο να κάνουμε την Ελλάδα καλύτερη σε έναν καλύτερο κόσμο

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, την Τρίτη (06/02) για το προσωπικό και τους συνεργάτες του κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του υπουργείου.

«Είμαστε μια συλλογικότητα και μια οικογένεια που στο μυαλό μας έχουμε το κριτήριο να κάνουμε την Ελλάδα καλύτερη σε έναν καλύτερο κόσμο, με μια καλύτερη θέση σε αυτό τον κόσμο», είπε ο κ. Κοτζιάς απευθυνόμενος προς τους συνεργάτες του στο ΥΠΕΞ.

Σημείωσε δε: «Η χώρα μας έχει αναπτυχθεί πολύ στη διεθνή πολιτική σκηνή, έχει εξωτερική πολιτική που είναι σεβαστή, είναι ενεργητική και πολυδιάστατη, που μπορεί να κουράζει αλλά δίνει τους καρπούς της».

Ο κ. Κοτζιάς τόνισε ότι το ΥΠΕΞ είναι «το καλύτερο υπουργείο της χώρας, ένα υπουργείο που σε δύσκολες συνθήκες δουλεύουμε για το καλό της πατρίδας, για την αναβάθμιση της χώρας διεθνώς, για να λύσουμε τα προβλήματα του παρελθόντος για να μην είμαστε φυλακισμένοι της ιστορίας».

«Η ιστορία είναι για να μαθαίνουμε, πρέπει να είναι σχολείο και όχι φυλακή», σημείωσε προσθέτοντας πως «είμαστε ένα υπουργείο το οποίο βρίσκεται σε μεγάλες διαπραγματεύσεις αυτή την εποχή και πάρα πολλοί συνεργάτες μας δουλεύουν μέχρι τελικής πτώσης από την άποψη της κόπωσης, τα 20ωρα που πολλές φορές δουλεύουν μαζί μου».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις