ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος για Σαμαρά: Κατηγορεί τον Τσίπρα ως συμμορίτη, ξυπνώντας μνήμες εμφυλίου

Τζανακόπουλος για Σαμαρά: Κατηγορεί τον Τσίπρα ως συμμορίτη, ξυπνώντας μνήμες εμφυλίου

Κάνει λόγο για κατάπτυστο κείμενο και προσπάθεια χειραγώγησης και τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης

Με αφορμή τη μήνυση του Αντώνη Σαμαρά σε Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Παπαγγελλόπουλο και δικαστικούς λειτουργούς για την υπόθεση της Novartis ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για πρωτοφανή παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού στο έργο της Δικαιοσύνης.

«Είχα την ατυχία να διαβάσω τη μήνυση του κ. Σαμαρά, είναι κατάπτυστο κείμενο, είναι προσπάθεια χειραγώγησης, τρομοκράτησης της ελληνικής Δικαιοσύνης, κάνει σαφείς υποδείξεις στους δικαστικούς λειτουργούς» είπε ο Δ. Τζανακόπουλος.

«Ανήκει σε πολιτικό παρακλάδι που γνωρίζει καλά από παρακράτος» τόνισε ο ίδιος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, ο πρώην πρωθυπουργός κάνει λόγο για συμμορία.

«Συμμορίτες έχουμε να μας πουν από τον Εμφύλιο, αυτό δείχνει το άγχος και τον πανικό του ο κ. Σαμαρά» σχολίασε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Τόνισε ακόμα ότι μπήκε στον Άρειο Πάγο «από την μπροστινή πόρτα» για να ενημερωθεί για τη διαδικαστική πορεία του φάκελου, κάτι που αποτελεί αρμοδιότητά του, και όχι για την ουσία της υπόθεσης.

Στη Βουλή για την υπόθεση θα στηθούν 10 κάλπες, διευκρίνισε το κυβερνητικό στέλεχος, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα κρατήσει την ιδία στάση για όλα τα πολιτικά πρόσωπα που κατηγορούνται.

Σχετικές ειδήσεις