ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΕΘΑ: Ανέλαβε καθήκοντα ο Κουβέλης – Τι είπε στον Πάνο Καμμένο

ΥΕΘΑ: Ανέλαβε καθήκοντα ο Κουβέλης – Τι είπε στον Πάνο Καμμένο

Συγκινημένος για τη θέση που αναλαμβάνει στην κυβέρνηση δήλωσε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Πεντάγωνο.

Ο κ. Κουβέλης τόνισε πως θα διεκδικήσει μια πολύ καλή συνεργασία με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και να συνεχίσει το έργο του απερχόμενου Δημήτρη Βίτσα.

«Θέλω να είμαι άξιος συνεχιστής ενός άξιου έργου που έχει επιτελεστεί από τον Δημήτρη Βίτσα. Θέλω κ. Υπουργέ να σας βεβαιώσω ότι διεκδικώ να επιτύχω τη συνεργασία που είχατε με τον κ. Βίτσα, η συνεργασία θα αναδείξει το δικό μου και κυρίως το δικό σας έργο» σημείωσε.

Ο κ. Κουβέλης αναγνώρισε ότι για πρώτη φορά οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι μαζί με τους ανθρώπους, με τους πολίτες.

Σημειώνεται πως ο Φώτης Κουβέλης έγινε δεκτός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με απόδοση τιμών από αγήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Καμμένος: Θα έχουμε άριστη συνεργασία

Ως «προσωπικότητα της πολιτικής ζωής που σε δύσκολες περιστάσεις πάντα υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας, διδάσκοντας σε όλους την ενότητα του έθνους ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών» περιέγραψε ο υπουργός Άμυνας, τον νέο αναπληρωτή υπουργό.

Υποδεχόμενος τον κ. Κουβέλη στο υπουργείο Άμυνας, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, δήλωσε σίγουρος πως η συνεργασία τους θα είναι άριστη.

Αφού εξήρε το έργο του Δημήτρη Βίτσα σε κρίσιμες εθνικές στιγμές και την άριστη συνεργασία που είχαν, ο Πάνος Καμμένος τόνισε πως «είμαι σε θέση μετά από τρία χρόνια να διαβεβαιώσω ότι στον τομέα ευθύνης που αναλαμβάνετε τα ελληνικά αμυντικά συστήματα δουλεύουν ημέρα και νύχτα».

Καταλήγοντας, ο υπουργός Άμυνας σημείωσε πως «η εμπειρία στην πολιτική ζωή και οι γνώσεις του κ. Κουβέλη είναι εχέγγυο της άριστης συνεργασίας που θα έχουμε», τονίζοντας πως «σε αυτό το υπουργείο δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα, όλοι εργάζονται για την πατρίδα έχοντας ως οδηγό το εθνικό συμφέρον».

Σχετικές ειδήσεις