ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεταγραφή – «βόμβα» στη ΝΔ: Τον ήθελε ο Μητσοτάκης, τον έκοψε ο Σαμαράς

Μεταγραφή – «βόμβα» στη ΝΔ: Τον ήθελε ο Μητσοτάκης, τον έκοψε ο Σαμαράς

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης της Ν.Δ. στην πορεία προς τις επόμενες εκλογές, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης και στενοί του συνεργάτες βρίσκονται σε επαφές με βουλευτές και στελέχη άλλων κομμάτων, αλλά και ανεξάρτητα πολιτικά στελέχη.

Ποιον φίλο του Μητσοτάκη «καθάρισε» ο Σαμαράς - Όλο το παρασκήνιο εδώ

Ήδη, και μετά την προσχώρηση της Κατερίνας Μάρκου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ένας άλλος ανεξάρτητος βουλευτής (είχε εκλεγεί με Το Ποτάμι), ο Χάρης Θεοχάρης, βρίσκεται – όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του Newsbomb.gr, σε προχωρημένες επαφές με τη Ν.Δ..

Έχει κάνει συζητήσεις με στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες είχε επικοινωνία και με τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος.

Όμως, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ενώ οι σχετικές διαβουλεύσεις έχουν προχωρήσει και οι δύο πλευρές ήταν κοντά στην ανακοίνωση του πολιτικού αυτού «γάμου», εμφανίστηκε ένα απρόβλεπτο εμπόδιο.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πληροφορήθηκε τα των συζητήσεων προσχώρησης Θεοχάρη στη Ν.Δ., διαμήνυσε ότι δεν θέλει την ευόδωση αυτής της συμφωνίας.

Αιτία αυτής του της άρνησης, η κόντρα που είχε ο Αντώνης Σαμαράς με τον Χάρη Θεοχάρη κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του.
Κόντρας που είχε –τότε- ως αποτέλεσμα την παραίτηση Θεοχάρη απ’ τη θέση του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, που κατείχε.

Είναι άγνωστο, πού θα καταλήξει αυτή η διαφωνία περί τον Χάρη Θεοχάρη.

Στο μεταξύ πάντως άλλες πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι στελέχη του επιτελείου Μητσοτάκη βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο.

Σχετικές ειδήσεις