ΠΟΛΙΤΙΚΗ

25η Μαρτίου - Λεβέντης: Να απαλλαγούμε από τα ελαττώματα της φυλής μας

25η Μαρτίου - Λεβέντης: Να απαλλαγούμε από τα ελαττώματα της φυλής μας

«Οι ήρωες του 1821 έκαναν το καθήκον τους, εμείς οφείλουμε να απαλλαγούμε από τα ελαττώματα της φυλής μας», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, την Κυριακή (25/03/2018), μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα, για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821.

«Συνηθίζουμε να λέμε μεγάλες κουβέντες, όμως αφήσαμε να λιώνουν στις φυλακές της Τουρκίας δυο Ελληνόπουλα και δεν μας δημιουργεί ούτε εντύπωση, ούτε τίποτα και αφήνουμε την εντύπωση ότι αυτή η ιστορία θα τραβήξει επί μακρόν. Από την άλλη μεριά μιλάμε για εθνική ανάταση, οι συντάξεις, η ανεργία αυξάνεται, πάνω από 600 χιλιάδες πολίτες μας έχουν φύγει για την Γερμανία. Η κυβέρνηση έχει υπογράψει 3,5% πλεόνασμα μέχρι το 2022, 2,4% μέχρι το 2060 και 99 χρόνια υπερκόφτη, ένα χρεόγραφο να μην πληρωθεί από το δημόσιο θα δημεύεται αυτόματα κάθε περιουσία του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα», πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.

Κατέληξε δε, λέγοντας: «Τα μεγάλα λόγια είναι η αυταπάτη. Το 1821 κάνανε το καθήκον τους, τώρα πρέπει να διορθώσουμε τα ελαττώματα της φυλής μας, ο παλαικομματισμός, τα ρουσφέτια, τα αίσχη, η αποστροφή της νεολαίας μας στο πολιτικό σύστημα, όλα αυτά πρέπει να διορθωθούν. Αν συνεχίσουμε σ' αυτό το χάλι, επί μακρόν, δεν βλέπω η Ελλάδα να ευημερεί. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις