ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βόμβα» Κούλογλου: Η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τελειώνει με το τέλος των μνημονίων

«Βόμβα» Κούλογλου: Η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τελειώνει με το τέλος των μνημονίων

Το τέλος της κυβερνητικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μετά το τέλος των μνημονίων, προανήγγειλε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

«Η ιστορική περίοδος που επέβαλε αυτή τη συμφωνία έχει τελειώσει, τελειώνει με το τέλος των μνημονίων», ανέφερε χαρακτηριστικά o κ. Κούλογλου στον ΣΚΑΙ.

O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι η συμμαχία με τον Πάνο Καμμένο ήταν η μόνη λύση, προκειμένου να μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ «δεξιό, με εθνικιστικές τάσεις».

«Τώρα, όταν τελειώσουν τα μνημόνια, και θα τελειώσουν τον Αύγουστο, θα τελειώσει και η συνεργασία», τόνισε ο κ. Κούλογλου.

Την ίδια ώρα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ανοίγει παράθυρο» συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής, αφήνοντας, ωστόσο, αιχμές για «τομές με το παρελθόν» που πρέπει να κάνει.

«Στην περίπτωση που υπάρξει δυνατότητα δημιουργίας δημοκρατικής πλειοψηφίας, θα κυβερνήσει (σσ: ο ΣΥΡΙΖΑ) με την Κεντροαριστερά. Ό,τι διαμορφώνουμε και στην Ευρώπη και προσπαθούμε να κάνουμε, είναι μια συμμαχία... Αριστεράς - Κεντροαριστεράς για να επιβάλλουμε νέα ατζέντα κοινωνικής Δικαιοσύνης. Το Κίνημα Αλλαγής θα πρέπει να προχωρήσει τις δικές τους επεξεργασίες, κάνοντας τομές με το παρελθόν. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το μέλλον», κατέληξε ο κ. Κούλογλου.

Διαβάστε επίσης:

Στοιχεία – σοκ από το νέο πόρισμα: «Αυτός είναι ο δολοφόνος της Ειρήνης Λαγούδη»

Ραγδαίες εξελίξεις: O Μακρόν στέλνει στρατό στη Συρία για να μπλοκάρει την εισβολή της Τουρκίας

Σχετικές ειδήσεις