ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έβρος - Έλληνες στρατιωτικοί: Μυστική συνάντηση Κουρουμπλή με τους γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη

Έβρος - Έλληνες στρατιωτικοί: Μυστική συνάντηση Κουρουμπλή με τους γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη

Τη συνάντηση ζήτησε ο ίδιος ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Συνάντηση με τους γονείς του φυλακισμένου από τους Τούρκους στρατιωτικού Δημήτρη Κούκλατζη, είχε την Παρασκευή (20/04) στην Ορεστιάδα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνοδευόμενος από τους δημάρχους Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη και Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη.

Τη συνάντηση ζήτησε ο ίδιος ο υπουργός, με την ευκαιρία της παρουσίας του στον ΄Εβρο και συγκεκριμένα στο Διδυμότειχο, όπου κήρυξε την έναρξη του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, με τίτλο «Αλλάζοντας τις πόλεις, αλλάζουμε τον κόσμο».

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, η συνάντηση διήρκησε περίπου μισή ώρα και έγινε υπό άκρα μυστικότητα, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και φωτογράφων. Ο υπουργός Ναυτιλίας εξέφρασε στο Νίκο και την Σοφία Κούκλατζη την προσωπική του συμπαράσταση, αλλά και της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τους διαβεβαίωσε ότι καταβάλλονται όλες οι δυνατές προσπάθειες σε κάθε τομέα. Τόσο διπλωματικό, σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο αλλά και με κάθε αφορμή όταν υπάρχει επικοινωνία με την τουρκική πλευρά, όπως πρόσφατα στο τηλεφώνημα Τσίπρα-Γιλντιρίμ μετά τον χαμό του πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου.

Τους άκουσε να του λένε ποιά είναι η κατάσταση του γιου τους όσο και του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, όταν τους επισκέπτονται στις φυλακές της Αδριανούπολης όπου παραμένουν για 50 ημέρες και πως τους είδαν και χθες Παρασκευή που και πάλι τους επισκέφθηκαν. Αποχωρώντας από το σπίτι της οικογένειας Κούκλατζη, ο υπουργός ευχήθηκε να λήξει σύντομα η περιπέτεια των δύο παιδιών, αλλά και η δική τους και γρήγορα οι δυο στρατιωτικοί να επιστρέψουν στην πατρίδα.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Πηγή πληροφοριών: evros-news.gr

Διαβάστε επίσης:

Δραματικές εξελίξεις: «Όχι» Ερντογάν στον Πούτιν για απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών

Αυτό είναι το νέο υπερόπλο της Ελλάδας: Οι γαλλικές φρεγάτες αλλάζουν τα δεδομένα στο Αιγαίο

Σχετικές ειδήσεις