ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Ψεύτης ή πολύ απελπισμένος ο κ. Μητσοτάκης

Μαξίμου: Ψεύτης ή πολύ απελπισμένος ο κ. Μητσοτάκης

Δριμύτατη επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπολύει η κυβέρνηση, με αφορμή την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στους τομεάρχες της ΝΔ.

«Ο κ. Μητσοτάκης είτε είναι αδιόρθωτος ψεύτης είτε πολύ απελπισμένος ή και τα δύο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

«Την ίδια ημέρα που ο πρόεδρος της Κομισιόν επιβεβαίωνε πως η Ελλάδα τον Αύγουστο βγαίνει με την "πιο καθαρή έξοδο" από τα μνημόνια, ο ίδιος σε ομιλία του το βράδυ ισχυριζόταν πως "το τελευταίο μεγάλο ψέμα του Πρωθυπουργού είναι η δήθεν καθαρή έξοδος". Σήμερα ισχυρίστηκε πως "χρειάζεται οριστική και αμετάκλητη ρύθμιση του χρέους", ενώ, όταν εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση έδινε μάχη για το ελληνικό χρέος ο ίδιος έλεγε ότι αυτό "δεν είναι το πιο θεμελιώδες πρόβλημα" και για να έρθει ανάπτυξη χρειάζονται μόνο "δραστικές μεταρρυθμίσεις", κυρίως στο Δημόσιο», τόνισε το Μέγαρο Μαξίμου.

«Τελικά ποιος είναι ο ψεύτης; Ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Κομισιόν ή ο κ. Μητσοτάκης;», πρόσθεσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Σχετικές ειδήσεις