ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας ζητά ο Δ. Λιντζέρης

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας ζητά ο Δ. Λιντζέρης

Ανατροφοδοτείται συνεχώς ο φαύλος κύκλος της αμφισβήτησης στο ΠΑΣΟΚ, με τους βουλευτές να ζητούν συνεχώς από τον πρωθυπουργό πολιτικές πρωτοβουλίες, καθώς όπως τονίζεται, η κυβέρνηση δεν έχει πια την ηθική νομιμοποίηση να λάβει αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας για τα επόμενα χρόνια.

Σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, κάλεσε τον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

«Η παρούσα Βουλή δεν έχει την ηθική νομιμοποίηση να ψηφίσει την συμφωνία που θα δεσμεύσει τη χώρα για την επόμενη δεκαετία, γιατί η πλειοψηφία της εξελέγη με άλλο πολιτικό πρόγραμμα και με άλλες υποσχέσεις προς τους πολίτες», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας παράλληλα πως η λύση βρίσκεται στα χέρια του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά.

Αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου, ο κ. Λιντζέρης εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το ενδεχόμενο να οδηγηθούμε σε εθνικό διχασμό εάν το πολιτικό σύστημα δεν κατανοήσει το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.