ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης για Σκοπιανό: Γραμμή προδοσίας μια συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία»

Λεβέντης για Σκοπιανό: Γραμμή προδοσίας μια συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία»

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε την Τρίτη (29/05/2018) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, με φόντο τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Εάν θέλει να πάρει την ευθύνη στις πλάτες του και απέναντι στην ιστορία, ας την αναλάβει ο κ. Τσίπρας και ας φέρει στη Βουλή την συμφωνία με τον όρο Μακεδονία», είπε ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6 FM».

«Η Ένωση Κεντρώων θεωρεί ότι η εθνική γραμμή της σύνθετης ονομασίας με τον όρο Μακεδονία, αποτελεί γραμμή προδοσίας και τέτοια συμφωνία η Ένωση Κεντρώων δεν την ψηφίζει», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Αυτό θέλουν να πάρουν οι Σκοπιανοί και μετά θα ενταχθούν σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς να έχουν αλλάξει το Σύνταγμά τους. Το πρόβλημα των Σκοπίων δεν είναι όσοι έχουν αναγνωρίσει την χώρα τους ως Μακεδονία, αλλά τι θα κάνει η Ελλάδα, αυτό προέχει», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Για το θέμα της οικονομίας, ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι η χώρα μας πληρώνει τον λογαριασμό των τελευταίων δέκα χρόνων που δεν έκανε μεταρρυθμίσεις και αντ’ αυτού ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται προσλήψεις στον Δημόσιο τομέα.

Ερωτηθείς, τέλος, για τις πρόωρες εκλογές, ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι το φθινόπωρο θα γίνουν οι εκλογές και απαντώντας για το αν θα συνεργαστεί με κάποια Κυβέρνηση είπε με έμφαση: «Η Ένωση Κεντρώων δεν πρόκειται να γίνει τσόντα κανενός, όπως έγιναν ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ και ΛΑΟΣ».

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις