ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλεξία Μπακογιάννη για μεταφορά Κουφοντίνα: Ο Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται

Αλεξία Μπακογιάννη για μεταφορά Κουφοντίνα: Ο Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται

«Θέλω να φέρεις πίσω τον πατέρα μου, αλλά δεν μπορείς», λέει αναφερόμενη στον πρωθυπουργό

Αιχμηρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την μεταγωγή Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου άσκησε η Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη του δολοφονηθέντα από τον «Λουκά» της «17 Νοέμβρη», Παύλου Μπακογιάννη.

«Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από την κυβέρνηση, με αποκορύφωμα το σημερινό, δεν στέκει λογικά. Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται. Το κόμμα του είχε παραδοσιακά σχέσεις με αυτή την οργάνωση και ηθικά πάντα ήταν υπόλογο για αυτό το ζήτημα», είπε η κυρία Μπακογιάννη.

Όπως είπε, μάλιστα, «κι εγώ έχω ένα αίτημα στον Τσίπρα, να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου αλλά δεν μπορεί. Καλό θα είναι να εξετάζει καλύτερα τα αιτήματα που ικανοποιεί».

Όπως τόνισε «για εμάς όλες τις οικογένειες των θυμάτων του Κουφοντίνα και της 17 Νοέμβρη το σημερινό έρχεται ως κερασάκι σε μια «τούρτα» των τελευταίων τριών ετών με τη μία πρόκληση μετά την άλλη για τους νεκρούς μας. Μένουν στη φυλακή παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος δολοφόνος που δεν έχει μετανιώσει τίποτα, μεταφέρεται σε αγροτικές φυλακές» πρόσθεσε.

Τόνισε, δε, ότι «εμείς πάρα πολλά χρόνια παλέψαμε για τη δίκαιη αντιμετώπιση των τρομοκρατών. Δεν λειτουργήσαμε ποτέ εκδικητικά ούτε και το κράτος αν και η ψυχούλα μας το ξέρει πόσο θα το θέλαμε».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά: Πέθανε και η μητέρα του 6 μηνών βρέφους που «έφυγε» στην πυρκαγιά στο Μάτι