ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α.Νταλάρα: Τρέχαμε σαν χαρτογιακάδες για να μπουν άλλοι;

Α.Νταλάρα: Τρέχαμε σαν χαρτογιακάδες για να μπουν άλλοι;

«Εμείς οι βουλευτές ψηφίσαμε πράγματα που δεν πιστεύαμε, ματώσαμε, είμαστε μέχρι την τελευταία μέρα ασκώντας κριτική, προσπαθώντας να σώσουμε ό,τι σώζεται, την εθνική συλλογική σύμβαση, την εφεδρεία, αυτό που υπογράψαμε μερικοί βουλευτές για την τακτοποίηση των ανθρώπων που δεν έχουν δανειοληπτική ικανότητα, να βελτιώσουμε αυτά

τα κομμάτια της εφεδρείας, τρέχαμε σαν χαρτογιακάδες από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα βρεθούν τώρα να μπουν με το άροτρο άνθρωποι για να διασφαλίσουν την αυριανή μέρα; Γιατί να το δεχθώ εγώ; Εγώ είμαι ένας από τους 300 ας το δεχθεί ο κόσμος, αυτό έχω να πω, έχει χάσει την υπομονή του», σχολίασε μέσω του «ΑΝΤ1 97,2», η πρώην υφυπουργός εργασίας, Άννα Νταλάρα, απαντώντας σε ερώτημα αμ θα πρέπει να μην δοθεί πρωταγωνιστικός ρόλος σε πρόσωπα που έχουν δείξει υπέρμετρες προσωπικές φιλοδοξίες.

Η κ. Νταλάρα, τόνισε πάντως πως είναι ώρα ευθύνης για όλους και πως είναι αισιόδοξη για αυτό το οποίο επιτεύχθηκε χθες το βράδυ, το οποίο πίστωσε στον κ. Παπανδρέου ενώ είπε «μπράβο» και στον Αντώνη Σαμαρά που έφτασε μέχρις σε αυτό το σημείο.

«Έπρεπε να έχει ήδη ορκιστεί η νέα κυβέρνηση»

«Αυτή τη στιγμή όλοι οι άνθρωποι που θα πάρουν μέρος εκεί βάζουν το κεφάλι τους στην καρμανιόλα, είναι γεγονός, όπως έβαλε τόσο καιρό ο Πρωθυπουργός, η κυβέρνηση, οι Βουλευτές κυρίως του ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία γιατί καθένας από αυτούς το έκανε με τη θέλησή του, ο ελληνικός λαός δεν το έκανε με τη θέλησή του. Είναι ο μόνος που δικαιούται να επαναστατεί, ακόμα πολλές φορές να φτάνει και σε σημεία που δεν είναι θεμιτά αν θέλετε συνταγματικά, όμως αυτή τη στιγμή κάτω από αυτές τις συνθήκες, αυτή η κυβέρνηση συνευθύνης πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων παίρνοντας το κόστος, γιατί ήδη βλέπετε αρχίζουν να κυκλοφορούν φήμες ποιος τους έβαλε, το απαίτησε η Ευρώπη, το απαίτησε η Αμερική. Αυτό είναι τραγικό για τον πολίτη. Εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να είχε ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, ότι έπρεπε να είχαμε φτάσει σε μια λύση τώρα να ξέρουμε τι γίνεται, γιατί έχει τρωθεί πάρα πολύ η διαπραγματευτική μας δύναμη, είναι στο ναδίρ», πρόσθεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.