ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πολιτικός κόσμος υποκλίνεται στη «χρυσή» Βούλα Παπαχρήστου

Ο πολιτικός κόσμος υποκλίνεται στη «χρυσή» Βούλα Παπαχρήστου

«Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία Ευρωπαϊκή σας διάκριση. Η οποία συνιστά αμάχητο τεκμήριο των μεγάλων δυνατοτήτων σας αλλά και επισφραγίζει, με τον καλύτερο τρόπο, τον συνεπή αγώνα σας και υπόσχεται βασίμως λαμπρή συνέχεια», αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος στο συγχαρητήριο μήνυμά του.

Συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου απηύθυνε και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Συνεχίζονται οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και των Ελληνίδων αθλητριών στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για το χρυσό μετάλλιο που μας χάρισε».

Τα συγχαρητήριά του προς τη Βούλα Παπαχρήστου έστειλε μέσω Twitter και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου», έγραψε ο πρωθυπουργός.

Τα θερμά του συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν, εξέφρασε και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τρίτο χρυσό για την Ελλάδα στο #Berlin2018 από τη Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν. Θερμά συγχαρητήρια! Περηφάνια και συγκίνηση!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τη χρυσή Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέστειλε και η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

«Η νέα επιτυχία του ελληνικού στίβου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι γεγονός.Η Βούλα Παπαχρήστου "πέταξε" στα 14.60μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν. Το τέταρτο μετάλλιο στο Βερολίνο δείχνει ότι οι Έλληνες αθλητές πάρα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ξέρουν πως να οδηγήσουν τη χώρα στην κορυφή. Βούλα συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου και το πείσμα σου. Άξια στέφθηκες πρωταθλήτρια Ευρώπης και πανηγύρισες το πρώτο σου χρυσό μετάλλιο στην ηλικιακή κατηγορία των γυναικών.Μας έκανες υπερήφανους», έγραφε το μήνυμα της ΔΗΣΥ.

Θερμά συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν, απηύθυνε και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Η προσπάθεια και το πείσμα σου, έφεραν το χρυσό μετάλλιο. Θερμά συγχαρητήρια» γράφει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η κ. Γεννηματά.

Διαβάστε επίσης: «Χρυσή» η Παπαχρήστου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (vid)