Ένοχος ο Ιωάννης Σμπώκος για την υπόθεση των TorM1

Ένοχος για την υπόθεση των TorM1 κηρύχθηκε…

Ζακ Κωστόπουλος: Ελεύθεροι οι αστυνομικοί που εμφανίζονται σε βίντεο να τον χτυπούν

Ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν οι τέσσερις…

Πού στέλνει η Άγκυρα το Barbaros - Δείτε χάρτες

Κλιμακώνοντας την ένταση σε Αιγαίο και Ανατολική…

Ο νέος συνεργάτης της Redstone για το Athens Alive!

Η Redstone ανακοίνωσε τη συνεργασία της με…

Συγκλονίζει ο πατέρας της φοιτήτριας: Καταδικάζω τα όσα θλιβερά έγιναν στη φυλακή με τον 19χρονο

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τον…

Λεβέντης: Καλοστημένη προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ η έξοδος από τα Μνημόνια

Λεβέντης: Καλοστημένη προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ η έξοδος από τα Μνημόνια

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή την έξοδο της Ελλάδας από τη μνημονιακή επιτροπεία εξαπέλυσε την Παρασκευή (24/08/2018) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Η έξοδος από τα μνημόνια είναι μια καλοστημένη προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον Real FM.

Ο κ. Λεβέντης είπε χαρακτηριστικά πως «η κυβέρνηση λέει ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια και ταυτόχρονα μένουν τα σκληρά μέτρα λιτότητας, ο ΕΝΦΙΑ, τα πλεονάσματα, το υπερταμείο και οι φόροι».

Χρειάζεται κλίμα φιλόξενο για να έρθουν επενδύσεις και να επιστρέψουν τα χρήματα που έχουν φύγει στο εξωτερικό, τόνισε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε «θέλουμε μια οικουμενική κυβέρνηση για να δώσουμε μια εικόνα συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων και όχι εικόνα διχασμού. Η Ένωση Κεντρώων θα ψηφίζει τα νομοσχέδια που θα είναι υπέρ της κοινωνίας, χωρίς να θέλει υπουργεία και καρέκλες εξουσίας. Η Ένωση Κεντρώων πιστεύει ότι θα έχει ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα τέτοιο που θα δίνετε η δυνατότητα να έχει ισχυρό πολιτικό ρόλο μέσα στη Βουλή».

«Σήμερα, αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης είναι τσιράκια της Μέρκελ και εφαρμόζουν την ίδια δεξιά πολιτική. Να ζητήσουν όλοι αυτοί που έφεραν την χώρα στην χρεοκοπία ένα συγνώμη από τον ελληνικό λαό», δήλωσε – μεταξύ άλλων – ο κ. Λεβέντης.

Διαβάστε επίσης: