ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπυράκη κατά Τσίπρα: Αντί να εμφανισθεί ως πρωθυπουργός, επιτέθηκε στη Ν.Δ.

Σπυράκη κατά Τσίπρα: Αντί να εμφανισθεί ως πρωθυπουργός, επιτέθηκε στη Ν.Δ.

Νέα πυρά κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως ο κ. Τσίπρας έκανε το λάθος να χρησιμοποιήσει το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου για να να επιτεθεί στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αlpha 989» η κ. Σπυράκη σημείωσε πως «ο κ. Τσίπρας έχασε την ευκαιρία να εμφανισθεί ως πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έκανε το λάθος να χρησιμοποιήσει το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου για να μεταφέρει την πολιτική αντιπαράθεση στην Ελλάδα και να επιτεθεί στην Αξιωματική Αντιπολίτευση δείχνοντας την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται δημοσκοπικά».

Παράλληλα, σημείωσε πως «ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για νεποτισμό στα κόμματα, έκανε αναφορά στον Πινοσέτ λέγοντας πως υπάρχουν άνθρωποι στην ΝΔ που τον συμπαθούν».

«Αντί να εμφανιστεί ως πρωθυπουργός μετά το πρόγραμμα, ήταν έτοιμος να επιτεθεί στον Μητσοτάκη και την ΝΔ», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στη Συμφωνία των Πρεσπών για το ονοματολογικό η κ. Σπυράκη επεσήμανε πως η Νέα Δημοκρατία «δεν μπορεί να δεχθεί πως οι γείτονες μπορεί να ονομάζονται Μακεδόνες και η γλώσσα τους Μακεδονική».

Τέλος, για το θέμα της περικοπής των συντάξεων από 1/1/2019, η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. έβαλλε κατά του Πρωθυπουργού, υπογραμμίζοντας πως «έστειλε την μπάλα στην εξέδρα μέχρι νεωτέρας».