ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παχατουρίδης στο Newsbomb.gr: Ενδιαφέρομαι για την Περιφέρεια Αττικής αλλά είμαι ανεξάρτητος

Παχατουρίδης στο Newsbomb.gr: Ενδιαφέρομαι για την Περιφέρεια Αττικής αλλά είμαι ανεξάρτητος

«Αδειάζει» εμμέσως τη ΝΔ ο δήμαρχος Περιστερίου και εκδηλώνει ενδιαφέρον για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας – Τι δηλώνει στο Newsbomb.gr

«Φρένο» στα σενάρια που τον θέλουν να βολιδοσκοπείται από κόμματα για υποψήφιος βουλευτής, βάζει ο κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο εκ των μακροβιότερων δημάρχων της Ελλάδας και με ποσοστό εκλογής που ξεπέρασε το 62% από την πρώτη Κυριακή στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο ανεξάρτητος κ. Παχατουρίδης χαίρει της εκτίμησης των κατοίκων του Περιστερίου και είναι λογικό να προσελκύει το ενδιαφέρον των κομμάτων για υποψήφιος τόσο στις βουλευτικές όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μιλώντας στο Newsbomb.gr και στη δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη, ο κ. Παχατουρίδης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για την Περιφέρεια Αττικής, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως επιθυμεί να παραμείνει ανεξάρτητος.

Σε ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής απάντησε:

«Γιατί η Περιφέρεια δεν είναι αυτοδιοίκηση;», επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό το ενδιαφέρον του.

«Από τότε που ξεκίνησα παραμένω ανεξάρτητος και αυτοδιοικητικός. Σέβομαι και τιμώ όλα τα κόμματα αλλά, δική περιφέρεια είναι το Περιστέρι. Αν τα κόμματα μπούνε στη διαδικασία της βολιδοσκόπησης υποψηφίων, ας στραφούν σε κομματικά τους μέλη. Εγώ είμαι και θα παραμείνω και ανεξάρτητος και αυτοδιοικητικός», ξεκαθαρίζει ο κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.

Νωρίτερα σήμερα, με δήλώσή του διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας λέγοντας με νόημα πως «οι προτάσεις πρέπει να γίνονται «εκεί που υπάρχει και ενδιαφέρον».

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος στη Ζάκυνθο: Πτώση βράχου στην παραλία του ναυαγίου - Τρεις τραυματίες