Συναγερμός: Eκκωφαντικός κρότος τράνταξε ολόκληρο το Κεντρικό Αιγαίο

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Πάρου,…

Υπουργείο Εξωτερικών: Εννέα τα κοινά εμπορικά σήματα με τα Σκόπια

Σε μόλις εννέα ανέρχονται τα εμπορικά σήματα…

«Πράσινο φως» από EuroWorking Group στη μη περικοπή των συντάξεων

Συντάξεις | Ειδήσεις: Στη συνεδρίαση του EuroWorking…

Τι λέει στο CNN Greece ο δικηγόρος κατηγορούμενου στην υπόθεση κοκαΐνης

«Ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες που…

NBC: Ο Λευκός Οίκος εξετάζει την έκδοση του Γκιουλέν στην Τουρκία

Την έκδοση του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, εξετάζει…

Πατούλης: Τι δηλώνει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, την Αθήνα και την Περιφέρεια

Πατούλης: Τι δηλώνει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, την Αθήνα και την Περιφέρεια

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει αυτοδιοικητικά, επιμένοντας ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του είναι η Αθήνα. Αποδίδει δε, σε παράκεντρα τη φημολογία που τον παρουσιάζει ως πιθανό υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής, μιλώντας στο CNN Greece.

«Έχουμε εδώ κα 1,5 χρόνο δεσμευθεί ότι θα συνεχίσουμε αυτοδιοικητικά. Πρόθεσή μας είναι, με την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει εδώ και 20 χρόνια στην αυτοδιοίκηση από διάφορες τιμητικές θέσεις, να βρεθούμε στην αξιοποίηση του παγκόσμιου brand name της Αθήνας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες, ώστε η Αθήνα να δώσει τη λάμψη της και να δώσει ανάπτυξη στην ίδια τη χώρα» τονίζει ο κ. Πατούλης διευκρινίζει:

«Γι’ αυτό δημιουργήσαμε τον όμιλο “Αθήνα, πρωτεύουσα ξανά”, όπου χιλιάδες συμπολίτες μας από την Αθήνα συμμετέχουν σε αυτή την κοινή μας προσπάθεια. Συνεχίζουμε την παραγωγή πολιτικής, ώστε να μπορέσει κάθε γειτονιά να ανθίσει και η Αθήνα να αποτελέσει πόλο εξωστρέφειας για τη χώρα μας» διευκρινίζει.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για πιθανή υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής, ο δήμαρχος Αμαρουσίου επισημαίνει: «Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν, δεν έχουμε συζητήσει με ανθρώπους που έχουν αυτήν την ευθύνη στη Νέα Δημοκρατία. Αυτά βγαίνουν από παράκεντρα και εξυπηρετούν συμφέροντα τα οποία δεν μπορώ να μεταφράσω σήμερα. Το ίδιο διαπιστώσαμε για το όνομα του κ. Παχατουρίδη. Για τον κ. Παχατουρίδη δεν μπορώ να μιλήσω εγώ. Ούτε δυσαρεστημένοι είμαστε, ούτε υπάρχει πρόβλημα. Η αστική μας ευγένεια μας λέει ότι πρώτα θα ακούσουμε την όποια πρόταση και κατόπιν θα απαντήσουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την πρωτεύουσα, την Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας».