ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Να ανατραπεί η μνημονιακή πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Να ανατραπεί η μνημονιακή πολιτική

Μεγάλη πολιτική εξόρμηση σε όλη την Ελλάδα θα ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποφάσισε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του σχηματισμού, την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, ο σχηματισμός της κυβέρνησης συνεργασίας αποτελεί απόπειρα «ανασύνταξης του αστικού πολιτικού συστήματος, του κεφαλαίου και του συστήματος διαπλοκής», και στόχο έχει να περάσει σκληρότερα μέτρα στον ελληνικό λαό.

«Είναι πια ολοφάνερο ότι οι ωμές, πραξικοπηματικές παρεμβάσεις της Ε.Ε., με τη συνενοχή της ελληνικής κυβέρνησης, οδηγούν σε περιορισμό της κυριαρχίας της χώρας και της λαϊκής κυριαρχίας», υποστηρίζουν τα στελέχη του σχήματος.

Για το λόγο αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά αγώνα για την ανατροπή κάθε μνημονιακής πολιτικής, με στόχο την πτώση κάθε μνημονιακής κυβέρνησης ώστε να μιλήσει ο λαός.

Το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ θα τεθεί σε εκλογική ετοιμότητα, επιδιώκοντας να εκφραστεί η αλλαγή των κοινωνικών και πολιτικών συσχετισμών στην κάλπη.

Στα πλαίσια αυτά, στο άμεσο μέλλον θα οργανωθεί μεγάλη πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα συγκροτηθούν οι επιτροπές του εκλογικού αγώνα.