ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρά πυρά Κωνσταντοπούλου κατά Τσίπρα και Πολάκη με βαρύτατους χαρακτηρισμούς

Σφοδρά πυρά Κωνσταντοπούλου κατά Τσίπρα και Πολάκη με βαρύτατους χαρακτηρισμούς

Ζωή Κωνσταντοπούλου | Ειδήσεις: Δριμύτατη επίθεση εναντίον τόσο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, όσο και κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, εξαπέλυσε την Τρίτη (13/11/2018) η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η κυρία Κωνσταντοπούλου χρησιμοποίησε βαρύτατες εκφράσεις, στρέφοντας, πρωτίστως, τα πυρά της κατά του κ. Πολάκη.

«Αυτό το υποκείμενο, το αγράμματο υποκείμενο ο Πολάκης έκανε πλάκα με τους νεκρούς στο Μάτι, κοροϊδεύοντας και τους νεκρούς σε μία άλλη χώρα με αναφορές στην Δούρου», είπε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Ερωτηθείσα για ποιο λόγο πιστεύει πως ο πρωθυπουργός κάλυψε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, η κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε: «Ο κ. Πολάκης είναι το κανίς (σ.σ. σκυλάκι) του Τσίπρα και ο Τσίπρας το κανίς του Τραμπ».

Η ίδια ανέφερε στη συνέχεια πώς υπουργοποιήθηκε ο κ. Πολάκης, υποστηρίζοντας πως «όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία, ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό».

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τον Αλέξη Τσίπρα, η επικεφαλή της «Πλεύσης Ελευθερίας» τον χαρακτήρισε «αδίστακτο», «γιατί», όπως υποστήριξε, «πήρε το ΟΧΙ των Ελλήνων και το έκανε ΝΑΙ». Είπε, μάλιστα πως «είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός στην μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας».

Διαβάστε επίσης:

Απίθανη γκάφα on air στην ΕΡΤ: Στη Μάχη του Μαραθώνα οι Αθηναίοι νίκησαν τους… (vid)