ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Βαρβιτσιώτη στον Κρανιδιώτη

Επίθεση Βαρβιτσιώτη στον Κρανιδιώτη

Δε σχολιάζω δηλώσεις που έχουν και παραληρηματικό χαρακτήρα», η σκληρή απάντηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, μέσω του «ΑΝΤ1 97,2», στα όσα, δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες, ο στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης.

«Εγώ τον κ. Κρανιδιώτη ως στέλεχος της ΝΔ πάντως δεν τον γνωρίζω. Ξέρω ότι έβαλε μια φορά υποψηφιότητα για την κεντρική επιτροπή του κόμματος, και δεν εξελέγη, μάζεψε 10-12 σταυρούς, κάτι τέτοιο», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, σημειώνοντας πως υπάρχουν τα θεσμικά όργανα, τα στελέχη της παράταξης, οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ένα συγκεκριμένο ρόλο και θέση, είτε είναι κομματική είτε είναι πολιτική, οι οποίοι εκφράζονται και υπάρχουν διάφοροι οι οποίοι σχολιάζουν την πολιτική πραγματικότητα.

«Δεν τον θυμάμαι σε κανένα αγώνα της ΝΔ

«Εγώ τον κ.Κρανιδιώτη τον θυμάμαι ως υπερασπιστή διαφόρων κινημάτων, και τον θυμάμαι και ως πολιτικό στέλεχος μιας κίνησης που νομίζω δεν είχε κανένα εκλογικό αποτέλεσμα, αν θυμάμαι καλά του κ. Χαραλαμπίδη, κάτι τέτοιο. Τώρα ο ίδιος περιφέρεται ως στενός φίλος του Α. Σαμαρά, τι να σας πω τώρα αν αυτό αποτελεί πολιτική θέση, για μένα δεν αποτελεί πολιτική θέση. Πάντως σε κανέναν αγώνα της ΝΔ δεν τον θυμάμαι ώστε να σχολιάζει τη ΝΔ, η οποία πάντοτε υπήρξε ένα δημοκρατικό – φιλελεύθερο, ευρωπαϊκό κόμμα, ανοιχτό κόμμα, ένα κόμμα το οποίο τέλος πάντων, έχει προχωρήσει πολύ μπροστά…» συμπλήρωσε, διευκρινίζοντας πως η ΝΔ είναι ένα φιλελεύθερο κόμμα και το να είσαι λίγο ή περισσότερο φιλελεύθερος δεν υπάρχει.