ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπακώστα: Όσοι επιχειρούν να πλήξουν την Αστυνομία, θα βρουν την κοινωνία απέναντί τους

Παπακώστα: Όσοι επιχειρούν να πλήξουν την Αστυνομία, θα βρουν την κοινωνία απέναντί τους

Ξεκάθαρο μήνυμα σε όσα κόμματα της αντιπολίτευσης αξιοποιούν το πεδίο της Ασφάλειας για μικροκομματικούς σκοπούς, έστειλε σήμερα από τη Βέροια η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, με αφορμή εκδήλωση για την απονομή πτυχίων σε αξιωματικούς που αποφοίτησαν από το τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.).

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της και απευθυνόμενη προς τους αποφοιτήσαντες, η κυρία Παπακώστα δήλωσε ότι «όσοι επιχείρησαν ή όσοι επιχειρούν ή επιχειρήσουν να πλήξουν ως εύκολο στόχο τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, να γνωρίζουν ένα πράγμα: Ότι θα βρουν απέναντί τους σύσσωμη την ελληνική κοινωνία. Διότι η ελληνική κοινωνία σας εμπιστεύεται και σας εμπιστεύεται διότι κάνετε εξαιρετική δουλειά με αντίξοες συνθήκες».

Παράλληλα, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη απένειμε τα εύσημα στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και στη φυσική ηγεσία της, για τις πρόσφατες επιτυχίες στον τομέα εξάρθρωσης της εγκληματικότητας.

Όπως είπε, «η Ελληνική Αστυνομία το τελευταίο διάστημα, πάντοτε, αλλά ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και τις τελευταίες μέρες, έχει κάνει μια σειρά επιτυχιών εξάρθρωσης εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίες ταλαιπώρησαν τον ελληνικό λαό, έπληξαν τους Έλληνες πολίτες και η Ελληνική Αστυνομία αποκατέστησε και το κράτος δικαίου, της ευνομίας και της Τάξης, με τρόπο άριστο και θέλω από αυτό το βήμα να την συγχαρώ και να συγχαρώ και την φυσική ηγεσία και τους αξιωματικούς και τις ομάδες οι οποίες συνήργησαν, διότι όλο αυτό ως προϊόν, ως αποτέλεσμα εμπνέει εμπιστοσύνη, εμπνέει τον σεβασμό της κοινωνίας».

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

«Σκότωσε και κανέναν Έλληνα» - Σάλος στο Στρατό με φαντάρο που σχηματίζει τον αλβανικό αετό