ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βολές» της αντιπολίτευσης κατά Τσίπρα μετά την ομιλία του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

«Βολές» της αντιπολίτευσης κατά Τσίπρα μετά την ομιλία του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση εξαπολύουν το Σάββατο (01/12/2018) το κόμματα της αντιπολίτευσης στον Αλέξη Τσίπρα, στον απόηχο της ομιλίας του πρωθυπουργού ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ένας πρωθυπουργός ζητά από τους πολίτες να θυμούνται μόνο τις τελευταίες 100 μέρες του και να ξεχάσουν τις 1.306 που προηγήθηκαν», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία.

«Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα οι Έλληνες θυμούνται και τα ψέματα που είπε, για να πάρει την εξουσία και την τεράστια ζημιά που προκάλεσε στη χώρα και τους πολίτες εδώ και τέσσερα χρόνια. Ο κ. Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται προφανώς πως κάθε φορά που μιλά για τις δήθεν 100 μέρες εκτός μνημονίων, οι 'Έλληνες εύχονται 100 να ‘ναι οι μέρες της κυβέρνησής του. Το πολύ…», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΚΙΝ.ΑΛ.: Τοξική η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ - Δέκα παίρνει, ένα επιστρέφει

«Μια νέα παρτίδα του πινγκ πονγκ σκόπιμης πόλωσης με την ΝΔ, ξεκίνησε σήμερα ο κ. Τσίπρας. Με στόχο να κρύψουν το πόσο μοιάζουν οι δεξιές και αδιέξοδες πολιτικές τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης σχετικά με την ομιλία του πρωθυπουργού.

«Έκανε όμως ένα μικρό αλλά κρίσιμο λάθος. Γιατί η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους μικρομεσαίους, τη νέα γενιά δεν είναι ταξική, αλλά τοξική. Δέκα τους παίρνει με τα μέτρα του και ένα τους επιστρέφει» σημειώνει ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

Ποτάμι: Οι πολίτες δεν ξεχνούν το κόστος των επιλογών Τσίπρα

«O κ.Τσίπρας θέλει να ξεχάσει τα πρώτα τριάμισι χρόνια της διακυβέρνησής του και καλεί τους Έλληνες να κάνουν το ίδιο. Θέλει λοιπόν να μετράμε μόνο από τη στιγμή που άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του για την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.

«Οι πολίτες δεν ξεχνούν το κόστος των επιλογών του και ξέρουν επίσης καλά και την πραγματική αξία των υποσχέσεών του» επισημαίνει ο κ. Τσιόδρας.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στην Κυπαρισσία: Ροτβάιλερ δάγκωσε στο πρόσωπο 2χρονο παιδάκι