ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάλος από την αποκάλυψη του Newsbomb.gr: Ερώτηση Μανιάτη στον Τσίπρα

Σάλος από την αποκάλυψη του Newsbomb.gr: Ερώτηση Μανιάτη στον Τσίπρα

Πολιτικό «σεισμό» έχει προκαλέσει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr για τις σχέσεις που είχε ο «κολλητός» του Νίκου Παππά, Μανώλης Πετσίτης με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Μετά την παρέμβαση για το θέμα της Νέας Δημοκατίας, ο βουλευτής Αργολίδας του ΔΗΣΥ, Γιάννης Μανιάτης δηλώνει πως θα φέρει στη Βουλή την υπόθεση – σκάνδαλο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μανιάτης, ο οποίος υποστηρίζει πως η υπόθεση «γεννά» αμείλικτα ερωτήματα, εκφράζει την πρόθεσή του πως τη Δευτέρα θα καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή.

«Αμείλικτα ερωτηματικά αναφύονται μετά τις αποκαλύψεις δημοσιευμάτων, ότι άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος Τσίπρα - Παππά, από σερβιτόρος σε πιτσαρία, το 2013 κι ετήσιο εισόδημα 5.000€, βρέθηκε να είναι υπάλληλος της εταιρείας ELFE - Λαυρεντιάδη το 2017, με το ετήσιο εισόδημά του από διάφορες πηγές να εκτοξεύεται σε 205.000€ και σύνολο απολαβών στη διετία 2016 - 2017 περί τις 380.000» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Αργολίδας.

«Τη Δευτέρα καταθέτω Ερώτηση στον Πρωθυπουργό κ. Α. Τσίπρα, εάν γνώριζε τις δραστηριότητες του συγκεκριμένου προσώπου, καθώς και εάν οι δραστηριότητες αυτές σχετίζονται με την εκτόξευση του χρέους της εταιρείας ELFE - Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ στα 120 εκατ€, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» δηλώνει, τονίζοντας πως «οι απαντήσεις πρέπει να είναι άμεσες και τεκμηριωμένες».

Διαβάστε ΕΔΩ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ