ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Δε φεύγει ο Καμμένος, πού να πάει;

Τσίπρας: Δε φεύγει ο Καμμένος, πού να πάει;

Τη βεβαιότητά του πως ο εταίρος του,Πάνος Καμμένος,δεν θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση. εξέφρασε οπρωθυπουργός,Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας με δημοσιογράφους στηΒουλή.

Ειδικότερα, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το αν έχει plan b σε περίπτωση που ο υπουργός Άμυνας αποχωρήσει και πάρει μαζί και τους υπουργούς του, ο πρωθυπουργός τόνισε: «Όχι ρε παιδιά, πού να πάει; Μην ανησυχείτε».

Απαντώντας σχετικά με την εξέλιξη των συζητήσεων στη Βουλή όσον αφορά στον προϋπολογισμό και για το κατά πόσο αναμένει να είναι σφοδρή η σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών κατά την αυριανή συνεδρίαση είπε: «Όχι. Ο προϋπολογισμός είναι θεσμική συζήτηση μιλάμε για νούμερα και πίνακες. Άλλωστε δεν βλέπετε πώς είναι το κλίμα σήμερα; Με Δήμα και Χουλιαράκη να μιλάνε με το σεις και με το σας. Σαν να είναι στην Οξφόρδη».

Ολοκληρώνοντας, αναφορικά με τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε πως θα γίνει την Τετάρτη, όμως, δεν θέλησε να επεκταθεί περαιτέρω. «Δεν υπάρχει λόγος. Έχουμε καθυστερήσει, κάνουμε κάθε μήνα», διευκρίνισε.

Πηγή: Cnn.gr