ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έλενα Ράπτη: Ζούμε ένα άτυπο τέταρτο Μνημόνιο

Έλενα Ράπτη: Ζούμε ένα άτυπο τέταρτο Μνημόνιο

Έλενα Ράπτη | Ειδήσεις: «Δεν πρόκειται να δεχθώ ποτέ οι Σκοπιανοί να ονομάζονται Μακεδόνες», τονίζει, μιλώντας στο CNN Greece, η βουλευτής της Α΄ περιφέρειας Θεσσαλονίκης κυρία Έλενα Ράπτη, τονίζοντας παράλληλα ότι «η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να ξεπουλήσει την ελληνική ιστορία. Αναρωτιέται κανείς αν ο πρωθυπουργός εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Ελλάδας ή λειτουργεί σαν εκπρόσωπος του Ζάεφ».

«ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

Η κυρία Ράπτη τόνισε επίσης ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ενθαρρύνει τις αλυτρωτικές διεκδικήσεις των Σκοπίων, υποστηρίζοντας πως «αυτή η συμφωνία δεν πρέπει να περάσει από την ελληνική Βουλή».

Η κυρία Ράπτη επισημαίνει ακόμα ότι το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση έχει ανοίξει ένα «μαγικό πουγκί» και δίνει παροχές, «αλλά οι πολίτες ξέρουν ότι έχουν εξαπατηθεί και σήμερα ζούμε ένα 4ο άτυπο μνημόνιο».

Η κυβέρνηση κατά την κυρία Ράπτη έβαλε απέναντί της την ηγεσία της ιεραρχίας της εκκλησίας της χώρας, καθώς «ο διαχωρισμός κράτους -εκκλησίας δεν είναι υπόθεση δύο ανδρών αλλά υπόθεση θεσμών και κοινωνίας και γι αυτό η πρόταση της κυβέρνησης κόπηκε από την ιεραρχία της εκκλησίας».

Τέλος για το Δήμο Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι η δημαρχία Μπουτάρη θα κριθεί από τους πολίτες, εκτιμώντας ότι θα γίνει μια μάχη με αρκετό ενδιαφέρον μεταξύ προσώπων που έχουν την εκτίμηση των δημοτών.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ράπτη: Ανάγκη για εθνικό σχέδιο δράσης κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Κακοκαιρία: Ο χιονιάς σαρώνει τη χώρα - Στα «λευκά» η μισή Ελλάδα