ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βόμβα» Κατσίκη: Αποχωρούμε - Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης

«Βόμβα» Κατσίκη: Αποχωρούμε - Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης

Ξεκάθαρος ότι οι ΑΝ.ΕΛ δεν θα στηρίξουν την πρόταση εμπιστοσύνης που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο OPEN, εμφανίστηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης.

Σε δηλώσεις του τόσο στο κανάλι της βουλής, όσο και στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ είπε ότι είναι ειλημμένη η απόφαση εξόδου από την κυβέρνηση.

«Το έχει πει ο Πάνος Καμμενος! Φεύγουμε από την κυβέρνηση, δεν ψηφίζουμε την Συμφωνία και αποσύρουμε τους υπουργούς. Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης, δεν υπάρχει πλειοψηφία», είπε ο Κώστας Κατσίκης στην πρωινή εκπομπή του καναλιού της Βουλής.

Οσον αφορά τώρα τις προθέσεις των υπολοίπων βουλευτών του κόμματος, ο κ. Κατσίκης είπε ότι «μόνο ο κ Παπαχριστόπουλος πήγε αντίθετα στη γραμμή του κόμματος. Οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί δεν έχουν ψήφο. Δε μπορούν να καθορίσουν τα πράγματα. Οι Κόκκαλης, Ζουράρις, Τσαρουχά είναι εναντίον της συμφωνίας». Για την Έλενα Κουντουρά , ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τι θα πράξει.

«Βεβαίως θα ψηφίσουμε κατά γιατί όταν ζητείται ψήφος εμπιστοσύνης για τη Συμφωνία των Πρεπσών με την οποία διαφωνούμε θα ήταν οξύμωρο να μην το κάναμε» δήλωσε του Θέμα 104,6 ο κ. Κατσίκης

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ χαρακτήρισε, «έντιμη» τη στάση του πρωθυπουργού ότι «πρώτα θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και αν την πάρει τότε θα προχωρήσει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Εμένα με ικανοποιεί η εξέλιξη αυτή».

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας: Αν φύγει ο Πάνος πάω σε ψήφο εμπιστονύνης