Το ΠΑΣΟΚ τίμησε τον Αναστάση Πεπονή

Το ΠΑΣΟΚ τίμησε τον Αναστάση Πεπονή

Τιμητική εκδήλωση για τον Αναστάσιο Πεπονή πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ, στον τομέα Τύπου και ΜΜΕ της Ιπποκράτους.

Πριν από τις ομιλίες προβλήθηκε κινηματογραφικό ντοκουμέντο από την πολιτική διαδρομή του Αναστάση Πεπονή, καθώς και φωτογραφικό υλικό.

«Για το ΠΑΣΟΚ, ο Αναστάσης είναι ένας αναντικατάστατος σύντροφος και άξιος σημαιοφόρος των δημοκρατικών αρχών και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Αρχές, που το Κίνημά μας θα πρεσβεύει πάντα», ανέφερε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.

Στην εκδήλωση τον λόγο έλαβαν οι δημοσιογράφοι και πρώην υπουργοί Γιάννης Καψής και Γιώργος Ρωμαίος, ο δημοσιογράφος Γιάννης Τζανετάκος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης και το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Καράς.

Στην εκδήλωση, την οποία παρουσίασε η κ. Μαρία Καρακλιούμη, παραβρέθηκε η σύντροφος του Αναστασίου Πεπονή, Αθηνά Πεπονή, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης.

«Η αίθουσα θα έπρεπε να μην μας χωράει και αυτή η εικόνα είναι ενδεικτική της παθογένειας του ΠΑΣΟΚ, αλλά μάλλον όσοι λείπουν προσπαθούν να στοιχηθούν πίσω από επίδοξους αρχηγούς» είπε ο κ. Γιάννης Καψής, προσθέτοντας ότι «δεν έχουμε καταλάβει τι έχουμε θυσιάσει στη μάχη κατά της χρεοκοπίας».

«Ο Αναστάσιος Πεπονής δεν ήταν αδιάλλακτος, όμως υπήρχαν κανόνες που δεν τους διαπραγματευόταν», είπε ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης.