ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρμα Πολιτών κατά Παπαδήμου

Άρμα Πολιτών κατά Παπαδήμου

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο εξαπέλυσε το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.

Ο πρόεδρος του κόμματος, Γιάννης Δημαράς, δεν προσκλήθηκε σε διάλογο από τον πρωθυπουργό, που ξεκινά κατ' ιδίαν συναντήσεις με αρχηγούς κομμάτων που δεν μετέχουν στην κυβέρνηση.

«Θεωρούμε άκρως τιμητική την αδιαφορία για το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών από έναν τεχνοκράτη-τραπεζίτη πρωθυπουργό, ο οποίος δεν έχει τη λαϊκή εντολή, αλλά αναζητά άλλοθι για τη νομιμοποίηση της κυβέρνησής του», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, το κόμμα ζητά να γίνει η όποια ενημέρωση του πρωθυπουργού δημόσια, στη Βουλή των Ελλήνων, καθώς «οποιαδήποτε κατ' ιδίαν συνδιαλλαγή με την κυβέρνηση που προήλθε από την καταστρατήγηση των δημοκρατικών θεσμών και του Συντάγματος αποτελεί πολιτικό "δεκανίκι" του διεθνούς συστήματος λεσχών και αγορών, εις βάρος του ελληνικού λαού».

Να σημειωθεί ότι αύριο, Δευτέρα, ο κ. Παπαδήμος θα συναντηθεί με τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στις 12 το μεσημέρι. Την ίδια ώρα την Τρίτη ο κ. Παπαδήμος θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, την Τετάρτη στις 13.00, με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, και στις 15.00 με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.