Γ.Μιχελάκης: Η υπομονή έχει εξαντληθεί

Γ.Μιχελάκης: Η υπομονή έχει εξαντληθεί

Αυστηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση, στέλνει η ΝΔ, δια του Γιάννη Μιχελάκη, ζητώντας να βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα του χαρατσιού της ΔΕΗ, τονίζοντας πως η υπομονή έχει εξαντληθεί.

«Το χαράτσι στα ακίνητα οδηγεί χιλιάδες συμπολίτες μας σε κατάσταση απόγνωσης. Παρά τις επαναλαμβανόμενες παρεμβάσεις μας, ώστε να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι Υπουργοί και να δώσουν λύση, το απόλυτο αλαλούμ συνεχίζεται. Παρά τις υποσχέσεις τους για διορθωτικές κινήσεις, καλούνται να πληρώσουν- με την απειλή διακοπής του ρεύματος- πολίτες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να το ζητήσουν και από οικογένειες σεισμόπληκτων περιοχών που διαμένουν σε κοντέινερς και έπρεπε να είχαν εξαιρεθεί.Το απόλυτο αλαλούμ έχει γίνει βραχνάς και η ανικανότητα των αρμοδίων, αδιέξοδο για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού», σημειώνει ο Γιάννης Μιχελάκης.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ υπενθυμίζει ακόμη την έκκληση που απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της μεταβατικής κυβέρνησης σημειώνοντας πως η υπομονή έχει εξαντληθεί και καλώντας τους αρμόδιους υπουργούς να δώσουν άμεσα λύση σε αυτό το μεγάλο και ευαίσθητο κοινωνικό πρόβλημα.