Άγρια επίθεση κατά Τζανακόπουλου: «Είστε προδότες» - Τι απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου

«Σπείρατε τη διχόνοια, είστε προδότες» φώναξαν στον Τζανακόπουλο στην Κατερίνη 
Άγρια επίθεση κατά Τζανακόπουλου: «Είστε προδότες» - Τι απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου
1'

Ενδεικτικά του κλίματος, είναι και όσα έγιναν την Πέμπτη το βράδυ στην Κατερίνη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος συμμετείχε σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών.

Περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία, ωστόσο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης. Για τα επεισόδια έγιναν δέκα προσαγωγές, με μια να μετατρέπεται σε σύλληψη.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μία νεαρή γυναίκα επιτέθηκε φραστικά στον κ. Τζανακόπουλο. «Εσείς σπείρατε τη διχόνοια στην Ελλάδα. Είστε προδότες», του φώναξε για να δεχθεί στη συνέχεια τις αποδοκιμασίες των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ και να απομακρυνθεί από την αίθουσα. Μιλώντας στην εκδήλωση, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, αποκάλεσε "φασισταριό" όσους διαμαρτύρονταν για τη συμφωνία των Πρεσπών έξω από το Επιμελητήριο.

Σημειώνεται ότι κατά την εκδήλωση απαγορεύθηκε η είσοδος σε δημοσιογράφο με το αιτιολογικό ότι «είναι ανεπιθύμητη».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος διατήρησε την ψυχραιμία του και είπε μόνο ότι είναι τίτλος τιμής να δέχεται τέτοιες επιθέσεις από «ακραίους», όπως τόνισε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή